Kærgårdsvej 11, Gram, 8660 Skanderborg

141 m2 villa

Kontant 3.495.000 kr.

Gram/Stilling


Flot renoveret 60´er villa

Beliggenheden matcher til fulde den attraktive ejendom, for I kommer til at bo  på en lukket villavej, som ligger  på grænsen mellem byen og de smukke naturområder, der omgiver den. Indenfor meget overkommelig gåafstand fra adressen finder I således både skole, børnehave, gode indkøbsmuligheder, Pilbrodalen og Solbjerg Sø, hvor I kan tage en forfriskende dukkert. Motorvejen når I på under fem minutter i bil, så I kommer også let videre omkring i landet. Bussen holder på Århusvej og det er politisk besluttet at der skal "åbne" et trinbræt så toget  holder i Stilling.

Denne villa er en smuk 1960´er villa som er blevet renoveret gennem sælgers ejertid - med respekt for stilen i dengang, men kombineret med stilen i 2020´erne og frem. Her er bl.a. bevaret de oprindelige skabe, køkken og lofter og med den nye bordplade, de flotte badeværelser samt nyere gulve, fungerer det usædvanlig godt. Sælger har ligeledes isat et stort vinduesparti i alrummet samt et ekstra i stuen for at få mere lys ind i villaen.

Man kommer til villaen via stien igennem den utrolig hyggelige og velopvoksede have.
Allerede i entreen fornemmer man den utrolige hyggelige og charmerende stil. De oprindelige døre og skabslåger og den lange traditionelle fordelingsgang. Her er der to gode børneværelser samt stort soveværelse - alle med flotte oprindelige skabe. Lækkert nyere badeværelse med badekar, smukke mosaikstifter i brusenichen og flotte grå klinker på gulvet.
Videre gennem fordelingsgangen kommer man til hjerterummene i huset køkken som er i åben forbindelse med alrummet. De oprindelige elementer med en flot hvid bordplade, flotte klinker mellem over- og underskabe samt nyere hårde hvidevarer. Sælger har ændret i den oprindelige plantegning, så der i dag er lavet en arbejdsplads/hyggekrog. Stort alrum med fantastisk lysindfald og udgang til østvendt terrasse. og videre til den meget store stue. Her kan man nemt inddrage en del til et mindre værelse til fx. kontor. Sælger har opsat en reol som i dag adskiller rummene. Endelig har sælger fået lavet et ekstra badeværelse - i forlængelse af bryggerset. Det står i samme stil som det "store" badeværelse med flotte klinker m.v..

Haven er meget ugenert og lukket og utrolig hyggelig med lækker solterrasse og flere hyggekroge.Ved vejen er der en god carport med skur.

home byder velkommen til en utrolig dejligt villa fra 1960 som er flot renoveret i nyere stil. Kom og se.
4Antal rum
1977Ombygget
2Antal toiletter
770 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.352 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,011 / 15.867 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mette Møller
home Skanderborg

Ejendomsmægler og valuar, MDE

memo@home.dk

86 52 28 11

86 52 28 11