Juveldalen 1, 8930 Randers NØ

254 m2 villa

Kontant 4.500.000 kr.

DRONNINGBORG - EKSKLUSIV OG ATTRAKTIVT OMRÅDE TÆT VED NATUR OG MINDRE SØ


ARKITEKTTEGNET OG UTROLIG SPÆNDENDE VILLA MED FJERNVARME OG LOFTER I KIP

Er du til ordentlighed og sætter du pris på, at når du kommer hjem efter en arbejdsdag og triller stille og roligt ind mod din bolig, at det du ser er smukt og velplejet så du glemmer alt omkring dig - så prøv at køre forbi Juveldalen. En lille (10 villaer) men eksklusiv udstykning, hvor alle er enige om, at her skal der være orden på tingene og her skal være dejligt at bo.

Kvarteret er beliggende lige op til skøn natur med stisystemer og en fremragende udsigt udover Randers fjord. Og forenden af kvarteret ligger der også en lille idyllisk sø med et skønt miljø.

I Dronningborg finder du et stort sportsanlæg med hal og stadion. Rigtig gode indkøbsmuligheder, skole, børnehave og vuggestue. Ind til Randers centrum eller det skønne maritime miljø ved Randers fjord, er der kun få minutters kørsel.

Haven er total lukket og holdt i en enkel stil. Her er græsplæne og flere dejlige terrasser - bl.a. en overdækket mod vest. Foran villaen er der god plads til flere biler og garagen er integreret med villaen og har direkte adgang til bryggerset. 

Her er  gulvvarme i hele stueplan og i badeværelset på 1. sal, lofter i kip, vægge med filt, tegltag samt masser af skønne detaljer - her kan bl.a. nævnes et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier og et spændende kig ned i stuen og alrummet.

INDEHOLDER I STUEPLAN:
Vindfang med klinkegulv og adgang til villaens helt igennem store oplevelse. Du kommer direkte ind i villaens hjerte - et kombineret og rummeligt køkkenalrum og stue ud i et. Her vil du opleve en lofthøjde udover det sædvanlige, skøn og stor bordø, hvide køkkenelementer, væghængt brændeovn og et fantastisk lysindfald fra de store vinduer. Stue og alrum er delvist delt  op af trappen til 1. sal og så er der selvfølgelig gulvvarme. 2 store og skønne værelser og et kontor samt eget badeværelse til børnene. Bryggers er med adgang til både garagen og udvendigt. Der er mulighed for at lave garagen om til et stort alrum eller værelse.
INDEHOLDER PÅ 1. SAL:
Stor og åben gang med udgang til skøn terrasse/altan og kig ned i stue/alrum. Soveværelse ligeledes med udgang til altanen, walk-in og badeværelse med både kar og bruseniche.
5Antal rum
2006Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.500.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.741 kr.

Udbetaling

225.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,825 / 20.512 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peder Jakobsen
home Randers

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

pederj@home.dk

86 42 38 00

86 42 38 00