Julianelund 6, Bredballe, 7120 Vejle Øst

217 m2 villa

Kontant 7.995.000 kr.

Unik storvilla med én af områdets bedste udsigtsgrund, direkte mod syd/vest


Kvalitetsmaterialer og gennemført detaljer - en boligoplevelse af de helt store

En fantastisk liebhavervilla udbydes nu til salg. – på én af områdets smukkeste udsigtsgrunde direkte mod syd/vest. Vi befinder os i den populære udstykning Tirsbæk Bakker, på én af hele områdets bedste lukkede villaveje. Tirsbæk Bakker udstykningen tager sit naturlige udgangspunkt i områdets landskabelige og karakteristiske vådområder bl.a. med et større antal nyanlagte søer og enorme grønne friarealer, hvor der tillige er fritgående heste, åløb m.v.

Fra denne villa kan man gå direkte ud på fællesarealerne til stien, som smukt kan føre en ned til Tirsbæk Gods og Vejle fjord. – denne gåtur vil gå gennem helt unikke skovarealer, hvor man kan fornemme naturen på nærmeste hold.

Selve villaen er opført i 2019 med et boligareal på hele 217 m², 55 m² integreret garagebygning samt 24 m² overdækket terrasse- og indgangsarealer. Opført som lavenergivilla med meget lave driftsudgifter, jordvarmeanlæg fra Vølund, Nilan comfort ventilationsanlæg samt blødgøringsanlæg.

Der er så mange lækre detaljer, materialevalg og gennemtænkte boligløsninger, at kun en fremvisning vil kunne beskrive denne stor-villa, som er direkte indflytningsklar. Men i flæng kan der bl.a. nævnes lofthøjder på 244 cm (alrum dog 317 cm), hvilket giver helt unikke lysindfald. Der er sildebensgulve, vinrum med loftmonteret køl, quooker, velux ovenlysvinduer med el betjening, Velfac vinduer og døre, filt på alle vægge, kvalitetsdøre fra Swedoor, LED spots i hele villaen, Rockfon loftplader i køkken og meget meget mere.

Udvendig med en præsentabel facade, opmuret med smukke detaljer og struktur med skift i murværket med mursten fra Wienerberger Bronsgroen, fladt tag med zink murkrone samt smarte nedløb i sort.
Udvendig med skønne udsigtsforhold direkte med én af områdets store søer, træterrasse i cumaru træ, smuk velplejet græsplæne og flisebelægning.
Alt er ganske enkelt gennemført- og gennem tænkt og det er sjældent man som ejendomsmægler oplever mere unik villa. – at man så også har beliggenheden med sig, er blot ”prikken over i’et”.

Kom og oplev denne unikke villa og få en stor boligoplevelse. – ring til din ejendomsmægler home Vejle på tlf. 75 822 811 eller book direkte via home.dk
6Antal rum
2019Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

7.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.865 kr.

Udbetaling

400.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

45,889 / 37.305 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Frendrup Guldmann
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler MDE - Daglig leder & salgsdirektør

jegu@home.dk

75822811

75822811