Jernbanevej 33, Ejby, 5592 Ejby

244 m2 villa

Kontant 1.595.000 kr.

Rødstensvilla med plads til familien


Godt placeret i hyggelige Ejby


På en stor, flot grund i Ejby ligger denne særdeles rummelige etplansvilla, hvis planløsning udmærker sig ved at have flotte opholdsrum og fire værelser i separate soveafsnit. Interiøret har boligen igennem et nydeligt udtryk, og den sydvendte have er indrammet af høj beplantning, så I både får gode mængder privatliv og solskin.
Huset ligger på en lukket vej, hvorfra der er kort afstand til Ejbys faciliteter. I kan hurtigt gå til Ejby Station, indkøb, bibliotek og den nærmeste børnehave, og de større børn kan cykle til byens skole på få minutter. Derudover tager det blot 20 minutters bilkørsel, før I står i Assens såvel som Middelfart.
Villaen fra 1963 fremtræder velholdt med en rødstensfacade, sorte vinduesrammer (fra 2022) og et mørkt tag. Opholdsrummene er boligens force, da de er både rummelige og hyggelige. Køkken-alrummet har et sildebensmønstret gulv, og da emhætten er integreret i loftet, er der åbent udsyn til spisepladsen, som I indretter op ad de store, vestvendte vinduespartier. I forbindelse med køkkenet er der et bryggers. Videre er der en stue og en udestue i åben forbindelse. Udestuen er fyldt med naturligt lys, da der både er ovenlysvinduer og vinduer ud mod baghaven.
Parret får glæde af deres eget soveafsnit med et badeværelse en suite. Indbygningsskabene rummer let forældrenes tøj, og værelsets størrelse gør det overskueligt at finde plads til sengen. De tre børneværelser og det andet badeværelse er i modsatte ende af huset.
Fra udestuen er der udgang til den sydvendte terrasse, hvor I kan slappe af i private rammer, mens der er gang i grillen. Herfra kan I nyde vuet ud over jeres anseelige have, hvor I kan have mange sjove aktiviteter sommeren igennem.
5Antal rum
1996Ombygget
2Antal toiletter
2528 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.639 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,262 / 7.353 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010