Nyhed

Italiensvej 67, 2300 København S

164 m2 villa

Kontant 13.995.000 kr.

Liebhaverejendom med skøn beliggenhed lige ved Amager StrandCharmen er velbevaret i denne skønne familie-villa fra 1940, og det er ikke til at tage fejl af, når I træder ind i boligen. Her venter jer en planløsning fordelt i flere plan, som blandt andet byder på gode rum og værelser lige til børnefamilien. Gennemgående for hele huset er helt klar det fantastiske lysindfald hele dagen og hele året. Boligens stueplan råder over et dejligt køkkenområde med åben forbindelse til en stor stue med sildebensparket, hvor I kan indrette spise- og sofaafdeling i lyse omgivelser med kig til skønne udendørsarealer. På førstesalen er to værelser, hvoraf det store værelse nemt kan deles i to, som der også findes skitser til. Værelserne er beliggende nær et moderne indrettet badeværelse med brus og bad, og i kælderplan finder I yderligere to gode rum i boligstandard samt et praktisk badeværelse med vaskefaciliteter. 
Ejendommen:
Der er tale om en helt igennem dejlig liebhaverejendom med en skøn have, som byder på et lækkert lounge- og pool-område og pæn beplantning i form af hæk og bede. Ejendommen er beliggende på en tilbagetrukket adresse omgivet af træer, så I kan værne om privatlivet uden at skulle forholde jer til nysgerrige blikke og forbipasserende strandgæster. I kommer derfor til at bosætte jer på en ganske idéel adresse, hvor børnene har mulighed for at boltre sig på udendørsarealerne i ro og fred, og så er der tilmed adgang til haven via køkkenet, så I nemt og hurtigt kan forsyne jer selv med forfriskninger i sommerhalvåret. Der foreligger mulighed for flere tilbygninger med tilhørende skitser. 
Området:
I bosætter jer på en ganske attraktiv adresse nær Amager Strand og metrostation, gode skoletilbud og et væld af dagligvarebutikker, som sikrer jer en nem hverdag med styr på det hele. Tilværelsen forsødes af de skønne naturarealer, som er beliggende i gåafstand fra adressen og med bopæl her får I et væld af bagerier, caféer og restauranter inden for rækkevidde, så I altid har mulighed for at slukke tørst og sult på de dage, hvor der ikke er overskud til de helt store indkøb. Alt i alt er Italiensvej 67 et skønt bud på en bolig til jer, der drømmer om pragtfuld herlighedsværdi nær strand, vand og storby.

Ganske enkelt en bolig, der skal opleves. Kontakt os for en fremvisning!
4Antal rum
1940Byggeår
2Antal toiletter
763 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

13.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.307 kr.

Udbetaling

700.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

80,159 / 65.040 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Torben S. Hansen
home Amager - Kastrupvej

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

tohan@home.dk

32 97 14 00

32 97 14 00