Idrætsvej 7, Harndrup, 5463 Harndrup

281 m2 villa

Kontant 1.495.000 kr.

Rummelig bolig på 281 m2 med plads til den store familie eller måske 2 generationer


God værkstedsplads til håndværkeren samt moderniseret annex med eget køkken og badeværelse

På Idrætsvej 7 venter jer denne rummelige villa, som med 281 m2 bolig og et grundareal på 1442 m2 tilbyder god plads til den store familie.
Herudover får i også en rigtig fin underetage på 123 m2, der bl.a. byder på et stort og rummeligt værksted, fyrrum med pillefyr samt flere gode disponible rum.
Ligeledes er der også en lille særskilt afdeling med egen indgang - denne er indrettet med et stort disponibelt rum, badeværelse og køkkenfaciliteter, hvilket giver kommende køber rigtig mange anvendelsesmuligheder for f.eks. at indrette gæste-/teenageafdeling eller måske egen klinik på hjemadressen

Boligen er opført i gule mursten og har en fin stueetage samt en rummelig førstesal, og da ejendommen er placeret på kuperet terræn, har I direkte forbindelse til underetagen fra garage.
Stueetagen har flere gode og lyse opholdsrum samt udestuer. 
Til den ene side af boligen ligger alrum og dagligstue i forløb med hinanden samt i forskudt plan, hvilket skaber en god opdeling mellem de forskellige afdelinger uden, at I mister den åbne forbindelse, hvad enten I samles om spisebordet eller i sofaen foran brændeovnen. Fra stuen har I også adgang til en indbydende udestue med en indbygget plantekasse langs væggen. Stueetagens anden udestue tilgår I fra køkkenet, og derudover har I et værelse, et badeværelse og en stue med spindeltrappe, som giver jer adgang til værelsesafdelingen på første sal.
Heroppe finder I fire værelser, der kan indrettes til børn og voksne samt et walk-in-closet og et badeværelse. Værelserne har alle fine størrelser, og fra det største er der også udgang til en dejlig altan.
Haven har flere hyggelige områder, heriblandt en sydvestvendt terrasse, der er hævet over selve haven, og hvorfra I nyder de grønne omgivelser. Den store have er velholdt med græsplæne, som I alle kan udfolde jer på samt en enkel beplantning med træer, blomster og buske.
Bosætter I jer her, får I et rummeligt hjem i rolige omgivelser. Samtidig vil I være tæt på alle de gøremål, I skal bruge i dagligdagen. Indkøbene kan foretages i Dagli´Brugsen, der ligger i gåafstand fra boligen - her finder du også en lille bagerafdeling, og daginstitution samt skole er ligeledes kun ca. 1,5 kilometer væk, og hertil kan I færdes sikkert på den lukkede cykelsti. Skal i videre omkring i landet bringer en kort køretur jer til motorvejen, og såvel Odense som Middelfart nås på under en halv time.
7Antal rum
1969Byggeår
4Antal toiletter
1446 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.938 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,671 / 6.883 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rikke S. Svensson
home Ejby-Aarup

Ejendomsmægler, MDE

risv@home.dk

64462010

64462010