Hylkedalvej 41, Seest, 6000 Kolding

146 m2 villa

Kontant 1.295.000 kr.

Villa med kig til åben marker


God plads og hele 242 etagemeter

For enden af en lille grusvej og nabo til det hyggeligste lille kolonihavehusområde ligger Hylkedalvej 41. Med kun få hundrede meter til Hylkedalen og naturstier lige uden for døren kan man roligt sige at ejendommen har en helt unik og fantastisk beliggenhed, som ikke fås mange steder, tæt på byen.
Hylkedalen er et pulserende og dramatisk ålandsskab, der fører videre over eng og i skov, grusgrav, og endda noget så uskønt som en gammel losseplads, men som i dag er underlagt rekreative formål og rummer mange spændende muligheder.

I bunden af dalen bugter Seest Mølleå sig smukt igennem de stejle overdrev, der i vinterhalvåret omdannes til skibakker og om sommeren indtages områderne af græssende dyr. Seest Mølleå løber hele vejen fra Svanemosen via Vonsild Å og har udløb i Kolding Å, som fører vandet videre til fjorden og Lillebælt. Tag på en kort vandretur fra ejendommen via naturstierne og følg naturens fauna fra bakke til dal og hele udviklingen fra vinter til sommer, hvor alle årstiderne har hver deres smukke karaktertræk.

Villaen er opført i 1936 og renoveret i 2005. 

På ejendommen kan du parkere bilen i carporten eller have den holdende i indkørslen, hvorfra du kan benytte indgangen til kælderen direkte fra carporten eller entréen foran huset. Fra entreen går du ind i gangen som fordeler husets 3 plan via trappen. Der er direkte indgang til køkkenalrummet, som er pladsrig og med gode overflader til madlavning og skabsplads til opbevaring af alle køkkenartikler. Til højre for gangen er boligens store stuen, hvor familien kan samles efter aftensmaden og hyggen kan fortsætte med brætspil, blot nyde udsigten ud over markerne eller en god film. Ydermere er her et stort badeværelse med badekar og bruseniche, hvert for sig.

1. salen er husets værelsesafdeling med 3 gode værelser og opholdsstue i midten samt en lille skunk, som kan bruges til yderligere opbevaring.

Kælderen på hele 96 m2, har mange muligheder. Der er både badeværelse, vaskerum og 3 store disponible rum.

Ejendommen er til dig, som gerne vil have familien med til fredelige omgivelser, hvor den omkringliggende natur kan nydes til det fulde.
6Antal rum
2005Ombygget
2Antal toiletter
740 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.806 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,550 / 6.009 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Aldin Hibic
home Kolding Åpark

Ejendomsmægler - MDE

aldin@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33