Ny pris

Hvedevænget 53, 6600 Vejen

180 m2 villa

Kontant 1.395.000 kr.

Stor familievilla med kort afstand til skole og Vejen idrætscenter


God planløsning med plads til at samle hele familien samt 5 gode værelser

Denne rummelige familievilla er godt beliggende på Hvedevænget og tilbyder masser af plads til en stor familie. Huset er i to etager og har en god planløsning. Huset trænger generelt til en modernisering, så her er alle muligheder for at sætte jeres eget præg.

Boligen er indrettet med bryggers, hvor der er god plads til vaskemaskine og tørretumbler.
Køkkenet er i åben forbindelse med alrummet og stuen, hvilket skaber et åbent og rummeligt miljø, perfekt til familiemiddage og sociale sammenkomster. Køkkenet er af ældre dato og trænger til opdatering. 

I stueplan finder I 3 gode værelser, kontor samt et badeværelse af ældre dato, som stadig er funktionelt og praktisk med alle nødvendige faciliteter.

Tagetagen blev udnyttet i 2008 og tilbyder yderligere plads til familiens behov. Indrettet med et stort soveværelse med walk-in, hvor der er rigelig plads til opbevaring af tøj og personlige ejendele. Der er også en opholdsstue, der kan fungere som et hyggeligt læsehjørne eller hyggekrog.
Yderligere et værelse på tagetagen giver mulighed for fleksibilitet og kan bruges som ekstra soveværelse, kontor eller hobbyrum. Badeværelset på denne etage er stilfuldt og moderne med flotte klinker og gulvvarme.

Haven er anlagt med enkelte bede og græs, så den er nem at holde. Derudover er der dobbelt carport, redskabsrum og brændeskur.

Denne store familievilla på Hvedevænget tilbyder masser af plads til en stor familie. Det ideelle hjem for familier, der ønsker at bo centralt med kort afstand til det meste.

Ring og bestil en fremvisning allerede i dag på 75365300.
7Antal rum
1973Byggeår
2Antal toiletter
854 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.193 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,124 / 6.468 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Britt Poder Kristensen
home Vejen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

poder@home.dk

75365300

75365300