Hundslevgyden 137, Hundslev, 5300 Kerteminde

138 m2 villa

Kontant 1.495.000 kr.

KERTEMINDE, HUNDSLEV


Velholdt ejendom i skønne omgivelser, med gode udbygninger og parklignende have.

Med stor fornøjelse kan vi hos home Kerteminde præsentere denne spændende bolig beliggende på en fantastisk grund, nærmest parklignende og dejligt privat/ugenert. Ejendommen er beliggende i Hundslev, ca. 10 minutter uden for Kerteminde. Ejendommen er omkranset af skøn natur, og fra ejendommen er der kort afstand til indkøbsmulighed i Rynkeby og populær skoler Nymarksskolen men også Revninge Friskole. Ligeledes er der kort afstand til Kertinge Nor, hvor smuk udsigt kan opleves.

Vi byder inden for i ejendommen via entré, hvor bryggerset også er placeret. Herfra bevæger vi os videre til boligens soveværelse med god skabsplads. Fra værelset her er der adgang til et kælderrum. Det næste rum vi fra gangen bliver mødt af er boligens badeværelse med lyse klinker og brus/badekar. Herefter træder vi ind i boligens hjerterum. Et dejligt stort køkken med megen skabsplads, en god spiseplads og mens maden tilberedes og nydes kan man kigge ud fra køkkenvinduerne til markerne. Næste rum i boligen er stue med tv og sofaarrangement. Herfra er der udgang til terrasse og dermed også haven. I boligen findes endvidere spisestue i åben forbindelse med stuen, samt 2 værelser. Det ene dejligt stort og det andet et mindre værelse til f.eks. kontor/hobbyrum.

Til boligen følger den pragtfulde og parklignende have, med skønne træer og beplantning. Grunden andrager knapt 9.300m² og det er muligt at gå på opdagelse via stisystem i bevoksningen. 

Ligeledes følger gode udbygninger med bl.a. værksted, plads til bil og båd og andre anvendelsesmuligheder, en stor lade med plads til en masse opbevaring, hobby eller lign. 

Ejendommen er ideel til dem der prioritere natur og mulighed højt, samt hvis man har en drøm om store og gode udbygninger hvor kun fantasien sætter grænser - alt sammen fås her, samt kort afstand til by, skole, indkøbsmuligheder mv.

Lyder dette som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os - vi glæder os til at fremvise dig/jer boligen.

5Antal rum
1890Byggeår
9297 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.010 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,664 / 6.852 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Simon Gavnbo
home Kerteminde - Munkebo

Indehaver, Ejendomsmægler

siga@home.dk

65324404

65324404