Horupsgade 7, 6270 Tønder

115 m2 villa

Kontant 1.125.000 kr.

Indflytningsklar murermestervilla med en attraktiv beliggenhed i Tønder


- Skøn afskærmet have i rolige omgivelser!

På den velkendte Horupsgade, udbydes nu denne flotte murermestervilla! Men denne beliggenhed er du i gåafstand til skole, daginstitutioner, indkøb og bymidten.

Huset er opført i 1925 og fremstår i dag med en facade i røde sten, betontagsten samt blandede træ- og plastikvinduer. Denne bolig byder på et samlet etagemeterareal på 194 kvm og en grund på 631 kvm. Husets opvarmes via fjernvarme, som fordeles via radiatorer i de forskellige rum, og har desuden gulvvarme i badeværelset. 

Indretning: Stueplan byder på en dejlig entré med trappe til 1. salen samt kælderen. Fra entréen er der adgang til stue, køkken og badeværelse. Køkkenet fremstår med et moderne udtryk, med god arbejdsplads. Dertil er der en praktisk køkken-ø, der også fint kan benyttes til spiseplads. 

Husets centrum er den rummelige stue, med et lyst parketgulv og et pragtfuldt lysindfald fra de store vinduespartier. Karnappen i stuen giver ekstra rummelighed i rummet, samtidig med, at livet på den rolige Horupsgade kan iagttages. 

Badeværelset har ligeledes et moderne udtryk med lyse klinker og velholdt badeværelsemiljø, og er i god harmoni med resten af huset. På 1. salen finder man et repos med adgang til to rigtig fine værelser, der begge har en pæn størrelse, og er med indbygget skabsplads, så man ikke behøver at gå på kompromis med opbevaringspladsen. 
I kælderen finder man 3 gode disponible rum og et bryggers/vaskerum.

Udvendigt får man en lille hyggelig have med en hævet terrasse. I haven er der etableret forskellige miljøer - Solen kan både nydes fra den flisebelagte terrasse, og græsoasen bagerst i haven, der kan tilgås via flisebelagt sti. Dertil har sælger opført et hyggeligt orangeri, hvorfra sommeren kan nydes i al slags vejr. Ud mod gaden, er der en tilhørende carport fra 2006 på 25 kvm, hvor bilen trygt kan placeres. 

Alt i alt en gennemført villa, med den helt rigtige beliggenhed i Tønder. 
Ses vi på Horupsgade 7? Det håber jeg virkelig vi gør!

3Antal rum
1925Byggeår
631 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.125.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.597 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,532 / 5.197 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Allan Nielsen
home Tønder

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alnie@home.dk

74726270

74726270