Holtetvej 32, Holtet, 9362 Gandrup

199 m2 villa

Kontant 1.098.000 kr.

Rummelig villa på i alt 279 m2 inkl. 80 m2 god garage beliggende på stor dejlig grund


Masser af plads med bl.a. hele 4 gode værelser samt masser af solceller på taget - billigt forbrug!

Velkommen til Holtetvej! Her finder du denne skønne 1-plans villa på hele 199 m2. Villaen består af entré, stor og åben stue, alrum i åben forbindelse til køkken, bryggers, badeværelse og gæstetoilet. Og så er der desuden hele 4 gode værelser. Dertil kommer garage, stor ladebygning og en rigtig stor og fin naturgrund.

Velkommen indenfor! Boligen byder dig velkommen gennem entréen, hvorfra du har adgang til den store og flotte stue. Her har du masser af m2 til at indrette hjemmets midtpunkt med de perfekte omgivelser for hverdagens hyggelige stunder. Ved entréen har du desuden et af de mange værelser og et gæstetoilet. Fortsætter du videre ind i boligen finder du alrummet, som er i åben forbindelse til hjemmets køkken. Her har du altså mulighed for at kokkerere samtidig med at du underholder dine gæster inde i spisestuen. Og det nyere køkken fra 2018 byder desuden på masser af både opbevarings- og bordplads, så her er desuden plads til at have hele familien med omkring madlavningen. Bag alrummet har du en stor og åben mellemgang som forbinder den første del af boligen med den hyggelige værelsesafdeling. Her bliver du mødt af et godt og stort bryggers med masser af bordplads, og her har du adgang til det fine og åbne badeværelse, der ligesom gæstetoilettet er etableret i 2018. Fra bryggerset er der en gang mod de resterende tre værelser, hvoraf det bagerste har en god størrelse på omkring hele 20 m2. Så her har du mulighed for at indrette en lille gildesal eller, hvis du vil forkæle dig selv med masser af plads, kan du passende give dig selv et stort master-bedroom! Gangen mod værelserne har tilmed indbyggede skabe hele vejen ned, og det store værelse i enden har udgang til skøn overdækkede terrasse. Hele hjemmet er indrettet med rigtig fine detaljer med lyse lofter og gulve i god stand. Og så er der fritliggende bjælker i store dele af boligen som tilfører en rustik kant til huset.

Udendørs får du endnu flere m2. Til hjemmet har du nemlig garage med værksted på 80 m2 og en stort ladebygning på hele 213 m2. Og så får du altså desuden et rigtig lækkert udemiljø med terrasser på begge sider af huset og skov i baghaven. Grunden i sig selv er på lidt over 1,3 ha., så her har du de perfekte omgivelser til at nyde dagene i det fri.
Huset har inden for de seneste 5 år fået installeret ny luft til vand varmepumpe, og så er der desuden godt med solceller på taget, der genererer ca. 7.000 kWh om året.

Kunne du tænke dig at se boligen? Kontakt os allerede i dag på 98 25 27 44 eller hals@home.dk!
5Antal rum
1965Ombygget
13167 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.098.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.688 kr.

Udbetaling

55.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,807 / 5.331 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Cato Christensen
home Hals

Salgschef, Ejd.mægler MDE

cato@home.dk

98252744

98252744