Holstebrovej 37, Handbjerg, 7830 Vinderup

182 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

Smukke idylliske og landlige omgivelser mellem Holstebro og Vinderup


Mulighed for tilkøb eller leje af jord - ring og hør mere

Drømmer du om at bo i smukke, stille og fredelige omgivelser, så er det her måske ejendommen for dig! 

En tidligere landejendom med god dobbelt carport og høj overdækning/carport samt en bolig på 182 m2 med mange muligheder.

Her er de smukke omgivelser og den landlige charme i højsædet! Ejendommen er trukket helt tilbage fra Holstebrovej, og med grusvejen føres du lige til ejendommens gårdsplads. En yderst velholdt ejendom i hvidpudset facade, med sort eternittag og rødmalet trævinduer.

Boligen byder på entre/bryggers med adgang til viktualierum og værelse/kontor samt trappe til tagetagen, der er indrettet med 1 værelse og et tag/depotrum. I stueplan er desuden et godt kvalitetskøkken, lille spisestue og stort opholdsrum med flere indretningsmuligheder.

Hertil er et godt soveværelse med udgang til terrasse og de flotte majsmarker. Her er desuden skydelågsskabe og adgang til boligens badeværelse med god skabsplads og bruseniche.

Boligen opvarmes med jordvarme og har endvidere et par gode uderum/værksted/udhus og en helt fantastisk have der fremstår parklignende med frugttræer og godt læbælte. 

Beliggenheden er helt ideel for dig, som vil på landet med ønsket om stadig at være bynær. Her er kort afstand til både Holstebro og Vinderup samt Hanbjerg, som har den attraktive Marina og badefaciliteter. Skal du på farten, så er der også kort og nem adgang til Holstebro-motorvejen.

Skal du bruge mere jord - så er nabojordejeren interesseret i en dialog. Der er lavet et oplæg til hvilke jordareal man kan købe/leje.
5Antal rum
2002Ombygget
3085 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.429 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,816 / 4.621 kr.

Tjek boliglån