Holmevej 32, Nors, 7700 Thisted

177 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

Flot og indbydende bolig opført i 2010 -  kvalitetsmaterialer


- på en nem grund - store flisebelagte arealer - fjernvarme installeret

Flot bolig opført i 2010 af lokale håndværkere, i en rigtig god kvalitet. Der er gjort meget ud af at tænke på lysindfaldet, hvilket er lykkes meget godt, idet huset overalt virker lys og indbydende.

Huset er med vandskuret facade, træ/alu vinduer og med sort glaseret cementtag. Der er gulvvarme i hele stueplan. Der er installeret fjernvarme, som muliggør en billig opvarmning. 

Indrettet med: entré/bryggers, lækkert gæstebadeværelse, skønt køkken med granitbordplader og i åben forbindelse med opholdsrummet. Der er store vinduespartier fra gulv til loft i køkken/stue. Der er flere udgange til den flisebelagte og nemme gårdhave.  

Via en flot trappe i stuen er der adgang til 1. salen. På 1. sal er der stor repos med god kontorplads, dejligt badeværelse med bruseniche, gulvvarme og med adgang til en sauna, stort soveværelse med loft til kip og en fransk altan, værelse, "hyggestue" med udgang til en stor terrasse, hvorfra der er videre nedgang til gårdhaven.

Der er tilhørende carport samt udhus.

Huset er beliggende på en nem grund på 363 kvm, i udkanten af byen med en fin udsigt over mod kirken og ud over markerne. Samtidig er der ganske kort afstand til både skole, sportshal og indkøb. 

Thisted Bolig projekterer med opførsel af nogle nye, flotte boliger på nabogrunden, således dette fremadrettet vil blive et pænt og passet område.

Forhør nærmere hos home Thisted.  
3Antal rum
2010Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.086 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,568 / 9.178 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jens Kjærsgaard
home Thisted

Indehaver. Ejendomsmægler & valuar, MDE

jenk@home.dk

96 18 25 25

96 18 25 25