Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 23. juni

kl. 10.00-16.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 23. juni kl. 10.00-16.00

Holmesøvej 47, 2660 Brøndby Strand

126 m2 villa

Kontant 5.795.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 23. juni

kl. 10.00-16.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 23. juni kl. 10.00-16.00

Velkommen til Holmesøvej 47 - Dit drømmehjem ved vandet!


Flot renoveret bolig med to badeværelser

På Holmesøvej 47 finder I denne skønne bolig, der er renoveret med omhu og repræsenterer et moderne, komfortabelt og stilrent hjem. Der er samtidig tale om en drømmebeliggenhed i første række til vandet. I kommer til at bo for enden af en rolig, lukket vej, der leder direkte mod indersøerne og kun få minutter gang fra den skønne sandstrand. Fra huset og haven er der fri udsigt over de smukke naturområder og vandet, hvilket bidrager med en sjældent stor herlighedsværdi her på adressen.
Det store dobbelthus er perfekt opdelt, så man får det bedste fra to verdener: Plads og privatliv i kombination med et hyggeligt naboskab og prisvenlige rammer på en af områdets bedste adresser.
En gennemgribende renovering har løftet boligen til nye højder med et elegant køkken og to spritnye badeværelser. Der er også nye gulve, lister og døre, som giver boligen et friskt, moderne udtryk, mens de nye vinduer og udvendige døre sikrer et minimalt varmetab. Der er også kommet en ny brændeovn til, som er centralt placeret i alrummet og garant for ekstra hygge og varme på de kølige dage.
Med mulighed for op til fire soveværelser er denne bolig ideel til både børnefamilier og jer, der ønsker et hjemmekontor eller en gæsteafdeling. Der er med andre ord rigeligt med plads til forskellige indretningsmuligheder. Samlingspunktet i huset er dog stensikkert det store, lyse køkken/alrum, der fletter sammen med stuen og åbner direkte op mod baghaven.
Perfekt orienteret mod syd og vandet breder haven sig. Her kan I nyde lange sommeraftener og grillmiddage med familie og venner på den store terrasse, imens børnene boltrer sig på den tilstødende græsplæne. Haven er smukt anlagt og ligger fuldstændig privat.
I kort cykelafstand fra huset finder I både S-tog, supermarkeder, daginstitution og Brøndby Strand Skole. Beliggenheden er derfor oplagt til familien, der ønsker at kombinere en naturskøn adresse med familievenlig logistik. Beliggenhedens ultimative fordel er uden tvivl den direkte adgang til indersøerne og i næste række stranden, hvor I kan tage en dukkert og nyde smukke gåture langs vandkanten.
Dette er en enestående mulighed for en unik og indflytningsklar bolig i første række til vandet.

5Antal rum
1983Byggeår
2Antal toiletter

Økonomi

Kontantpris

5.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.814 kr.

Udbetaling

290.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

33,349 / 26.901 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jeppe Krusgaard Andreassen
home Vallensbæk – Ishøj

Butikschef & Ejendomsmægler MDE

jkan@home.dk

70 50 01 00

70 50 01 00