Holmensvej 13A, 8400 Ebeltoft

147 m2 villa

Kontant 2.395.000 kr.

Hyggeligt træhus i et plan midt i naturskønne omgivelser


Kort afstand til skov, strand og bymidte

På Holmensvej 13A ligger denne perle af et hus, der byder på et velindrettet indre med god plads. 
Den velholdte bolig har sans for æstetik og funktionalitet med lyse, åbne rum, mens der også er terrasse og have – og så er der kort til skov, strand og Ebeltofts bymidte.

Boligens 147 kvadratmeter fordeler sig over en god, gennemtænkt planløsning. Her finder du et nydeligt HTH-køkken og et stort leverum, der kan indrettes med en sofa- samt spisestue, og hvor sprossede vinduer og en nydelig karnap giver et godt lysindfald. 

Desuden er der fire værelser, hvoraf to har indbyggede skabe. De praktiske forhold er også på plads med hele to badeværelser, et bryggers og en entré. 
Det charmerende BOVIK-træhus er opført i 2003 og fremtræder i flot stand – med gulvvarme i alle rum, centralstøvsuger og energimærke C. 

Dertil kommer de gode udearealer, hvor træterrassen flugter langs den ene side af huset med plads til havemøbler og grill. Imens indbyder den grønne have til brug, og den er af nem vedligehold med græsplæne og grøn beplantning, der kan holdes vildt-med-vilje. Derudover er der en carport på matriklen. 

Det er et naturskønt område, som huset er beliggende i. Der er kun få meter til et skovareal, mens der er 1,5 kilometer til stranden, hvor du kan nyde en spadseretur eller en tur i bølgen blå. Desuden ligger huset tæt på alle hverdagens gøremål, da der blot er 1,5 kilometer til supermarked, mens der er 600 meter til børnehave og 2,5 kilometer til skole. Du kommer også til at bo 2,5 kilometer fra Ebeltofts hyggelige bymidte med de brostensbelagte gader og idylliske bindingsværkshuse, hvor du kan tage ind i de mange forretninger og kulturtilbud, eller du kan bevæge dig videre til havnemiljøet og f.eks. besøge en af de hyggelige caféer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på en fremvisning.


2003
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
925 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.959 kr.

Udbetaling

120.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,755 / 11.498 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steffen Gandrup
home Ebeltoft - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

stgan@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33