Holger Danskes Vej 14, 8700 Horsens

235 m2 villa

Kontant 5.695.000 kr.

235 m2 fuldmuret kvalitetsvilla i naturskønne Bygholm og ud til fredede arealer


BYGHOLM BAKKER - HORSENS

Sjældent udbudt og yderst velholdt kvalitetsvilla, beliggende på lukket villavej ved naturskønne Bygholm sø og skov. Ejendommen som er opført i 2003 af FM-Søkjær, har en eminent placering med åbent kig til de fredede områder der omgiver ejendommen - her finder du både skov og marker. Hertil kommer blot 2 minutters gang til Bygholm Sø, hvor I kan nyde gå- og løbeture i de naturskønne omgivelser. Villaens placering er utrolig attraktiv da I vil komme til at bo i trygge og rolige omgivelser og samtidig kun have 10 minutter på cykel til alt i Horsens C. Skal I pendle, så er der blot 5 minutter til motorvejsnettet, hvilket bestemt også er et stort trækplaster for området. 

Ejendommen byder på hele 235 m2 bolig, med en helt perfekt planløsning. Her er nemlig mulighed for forældre- /børneafdeling og fra stort set alle rum, får I et skønt kig til naturen - lige ude for døren. Villaen opvarmes med fjernvarme og der er gulvvarme i samtlige 235 m2. Udover boligen, får I også en dobbelt carport på 45m2 med integreret redskabsskur og 24 m2 garage/hobbyrum. 

Når bilen er parkeret, kan I tørskoet komme ind i boligens pæne bryggers. Via fordelingsgang er der indgang til et godt kontor/værelse og yderligere 2 gode børneværelser - alle med flot parketgulv. I denne afdeling er et flot badeværelse med separat bruseniche og pænt inventar. Videre ind i husets flotte køkken, med integrerede kvalitets hårde hvidevarer og med den skønne karnap, får I direkte kig til haven. I forlængelse herfra en rummelig spisestue, ligeledes med det flotte parketgulv og med udgang til terrassemiljøet. Via franske døre føres I videre ind i stue/bibliotek med mange indretningsmuligheder og med smukt kig til naturen. Den store opholdsstue i åben forbindelse med biblioteket, er helt fantastisk med loft-til-kip samt et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier. Herfra er der ligeledes direkte udgang til terrassen. Forældreafdelingen er med egen indgang og foruden et dejligt soveværelse, får I også et stort walk-in-closet og eget badeværelse med spabad og separat bruseniche. 

Udvendigt vil I kunne nyde den 1046 m2 skønne grund. Her er, ligesom med huset, tænkt i nemt vedligehold, hvilket gør at I kan nyde haven i fulde drag. I får en stor græsplæne med plads til aktiviteter for hele familien, en skøn sydvestvendt terrasse, som er delvist overdækket - og fra alle sider i haven et fantastisk kig til naturen. 

Ejendommen skal absolut opleves og er en sjælden udbudt perle på netop denne beliggenhed! 
8Antal rum
2003Byggeår
2Antal toiletter
1046 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.833 kr.

Udbetaling

285.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

32,723 / 26.123 kr.

Tjek boliglån