Hølundvej 29, Øster Hassing, 9362 Gandrup

135 m2 villa

Kontant 948.000 kr.

Ét-plans villa med garage og masser af plads til hele familien


Stor og privat have med masser af liv

Velkommen til Hølundvej 29

Villaen har en skøn placering i Øster Hassing ud til en stille vej, samt en kombination af både de landlige og bymæssige kvaliteter. Huset nyder godt af den idylliske natur, der omgiver Øster Hassing. Med åbne marker, grønne enge og stille skovområder lige uden for døren, er det nemt at finde ro og frisk luft til lange gåture eller afslappede cykelture. Samtidig med at det kun er 5 minutter væk fra den lidt større by Gandrup, hvor familien kan få dækket alle sine behov. I Gandrup finder du både indkøbsmuligheder, børnehave, skole og et bredt udvalg af fritidsaktiviteter. Og hvis turen går til Aalborg, er det kun ca. 20 minutter væk. Øster Hassing er den perfekt kombination af det rolig, landlige liv, samtidig med et byliv med masser af muligheder er lige i baghaven.

Huset er en charmerende villa bygget i 1979, dette skønne etplanshus tilbyder en skøn kombination af komfort og rummelighed på hele 135 kvadratmeter. Beliggende på en generøs grund på 1540 kvadratmeter, er dette hjem en oase af plads og muligheder. Når vi træder ind i huset, mødes vi af en entre med god plads til overtøjet. Hvis vi så fortsætter ind, kommer vi ind i fordelingsgangen som organiserer huset. For enden ad gangen finder vi det store lyse funktionelle køkken med rigelige af opbevaringsplads. Ved siden af køkkenet finder vi det rummelige badeværelse med en stor bruseniche. Stuen er et imponerende rum med masser af naturligt lys. Den store stue åbner op for utallige muligheder for indretning og er det ideelle samlingspunkt for familie og venner. I stuen er der direkte udgang til den sydvendte terrasse. Med sine tre rummelige værelser byder huset på den perfekte mængde plads til familien. Uanset om det er til børneværelser, kontor eller gæsteværelser, er der masser af fleksibilitet til at skabe den perfekte indretning. Huset byder også på et dejligt funktionelt bryggers, med udgang, der sørger for at den daglige drift kører smertefrit.

Udendørs er haven en skat af muligheder. Den generøse grund giver masser af plads til leg, afslapning og haveprojekter. Garagen på 33 kvadratmeter er en ekstra bonus, der giver mulighed for beskyttet parkering eller endda et værksted for de kreative sjæle. Haven er også udstyret med et brændeskur og en lille garage til havetraktor og haveredskaber.

4Antal rum
1979Byggeår
1540 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

948.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.348 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,556 / 4.423 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mark Holm Frost
home Hals

Indehaver, Ejd.mægler MDE & Køberrådgiver

frost@home.dk

98252744

98252744