Højrebygade 70, 4920 Søllested

93 m2 villa

Kontant 549.000 kr.

Dejligt hus beliggende i Søllested


Stor dobbeltgrund, med god have

Lige ved rundkørslen, i Søllested, ligger denne ejendom gemt. Her får du dig et fint hus, med gode rum, en stor kælder og en kæmpe have. Ejendommen er beliggende i Søllested by, hvor der bestemt ikke mangler noget.

Her er mulighed for at handle, spise pizza, gå i biografen og der er endda en lille lokal pub. Hvis man har børn er der også en skole i Søllested by. 

Der er heller ikke langt til de 2 handelsbyer, Nakskov og Maribo. Her finder man alt i indkøb, caféer, restauranter og samt skoler.

Ejendommen indeholder:

En første sal, hvor der er en fin udestue som fungere som entré. En entré hvor der er trappe ned til den store kælder, og der er ligeledes en mindre trappe op til en fordelings gang. Her er 2 gode værelser og boligens badeværelse. Ellers findes en pæn stue, med et stort vinduesparti, hvor der er et dejligt lysindfald fra syd. Flot køkken med god skabsplads og opvaskemaskine. Yderligere findes 1 værelse mere.

I kælderen findes et stort bryggers, et værksted med meget god plads og yderligere findes 1 fordelingsgang, samt 2 gode disponible rum.

Udendørs finde en lang indkørsel og en større plads/vendeplads. En carport med plads til 1 bil. En lille flisebelagt solplads. Et større skur med plads til haveredskaber, græsslåmaskine osv. Endvidere findes en kæmpe have som indeholder flere nyplantede træer, 1 drivhus og en fin køkkenhave. Her er der god plads til børnene kan lege eller spille en god fodboldkamp.
3Antal rum
1959Byggeår
2189 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

549.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.294 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,263 / 2.567 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Døring
home Maribo

Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

jakd@home.dk

54 84 40 50

54 84 40 50