Højlundsvej 11, 7850 Stoholm Jyll

214 m2 villa

Kontant 2.295.000 kr.

Stor arkitekttegnet villa på knap 300 etagemeter


NETOP INSTALLERET FJERNVARME

Velkommen til Stoholm og velkommen til Højlundsvej. Villaen er beliggende i rolige omgivelser i et aktivt lokalt miljø i en by, som har alt, hvad du skal bruge i din dagligdag. Villaen ligger på en stor grund på knap 1.500 m² og er med villaens samlede størrelse oplagt til børnefamilien.
Indvendigt:
Stor entré med garderobeplads og med adgang til gæstetoilet. Videre findes boligens forældreafdeling, hvor der er to gode soveværelser og et badeværelse. Derudover er der en stor stue med vinkel. Her er der plads til både tv-hygge, familiekommensammen og leg uden, at pladsen bliver trang. Skulle I have brug for et ekstra opholdsrum, findes en lys og indbydende udestue, hvor mange timer kan nydes. Lyst kvalitetskøkken med alt i hårde hvidevarer og med spiseplads. Fra køkkenet er der adgang til et bryggers, som er rummeligt, og hvor der er mulighed for at sætte sit eget præg. Videre findes en fordelergang, hvor der er tre værelser og badeværelse.

Fra bryggerset er der adgang til en god kælder, som indeholder hele tre disponible rum, hvoraf det ene i dag bruges som gildesal.

Enhver families drøm kan også blive opfyldt her, nemlig dobbelt garage og med direkte adgang til bryggerset.
Udvendigt:
Stor grund med flere solrige terrasser, hvoraf den ene er en stor fliseterrasse mod syd. Haven byder op til boldspil og leg uden, at der gås på kompromis med pladsen. Forhaven fremstår yderst præsentabel og giver en kanon indtryk af villaen ved første indtryk.
Området:
Stoholm som by er en hyggelig stationsby i smørhullet mellem Skive og Viborg. Byen indeholder god skole, flere fritidstilbud, indkøb, daginstitutioner og ikke mindst en kanon natur. Er I på udkig efter en rummelig villa i god stand, så er vi klar til at fremvise det for jer. 

Ring til home i Viborg i dag - vi er klar.

7Antal rum
1971Byggeår
3Antal toiletter
1476 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.937 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,281 / 10.573 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Koornneef
home Viborg

Ejendomsmægler, MDE

kask@home.dk

86 61 19 99

86 61 19 99