Højdedraget 28, 8660 Skanderborg

134 m2 villa

Kontant 3.995.000 kr.

Skanderborg - Højdedragskvarteret


Blandt de bedste beliggenheder midt i naturen med mulighed for at bygge nyt hus med søudsigt!

Højdedragskvarteret er meget populært og ligger tæt på sø, skov, løbestier, skole, gymnasie og handelsskole, indkøb, sportsfaciliteter i form af hallen, tennis, fitness, svømning m.m. Alt i gåafstand fra denne flotte villa, så der frigives mere tid til både forældre og børn i hverdagen. 

Villaen ligger højt og der er et mindre kig til søen og byen fra stuen samt terrassen mod syd. Villaen ligger ligeledes på en blind vej, så trafikken er minimal. 

Når man sidder på den sydvendte terrasse, kan man også nyde omgivelserne og den gode aftensol. Der er sportsplads og legeplads i baghaven. Fantastiske omgivelser for børnefamilien til hverdag eller når der skal spilles fodbold eller rundbold til børnefødselsdage. Området er ligeledes omkranset af et sikkert stisystem, som gør det nemt at færdes for alle både børn og voksne. 

Husets store "joker" er muligheden for at bygge et nyt hus, som man bl.a. kan se naboen har gjort til inspiration. Ved at opføre et hus i flere plan, vil man opnå panoramaudsigt til Skanderborg Sø med det kuperede Søhøjland i baggrunden. 

Villaen er i sælgers ejertid blevet lettere moderniseret og man kan flytte lige ind uden at skulle gøre alverden. Samtidig byder huset på utrolig mange muligheder, hvis man som køber vil sætte sit eget præg, herunder at lave loft til kip eller måske etablere et ekstra værelse.  
En stor hall byder én velkommen i denne rummelige villa. Her er der god plads med store stuer og opholdsrum. Her er der 2 fine værelser. Fra stuen er der udgang til stor terrasse. 
Et nydeligt badeværelse med klinker, hvide elementer og badekar. Rummelig soveværelse som vender mod nord, hvorfor der altid er dejligt køligt. Praktisk bryggers i dagligdagen. 
I køkken/alrummet er der plads til at nyde livet og familien. Køkkenet er holdt i hvide elementer med træbordplade Pladsen er optimalt udnyttet og der er gjort plads til et bord, hvor morgenmaden kan nydes eller lektierne kan laves.

Haven er flot og åben, så man kan se de store skovklædte områder i kvarteret. Carport og  udhus som er praktisk i hverdagen. Der er to terrasser, en på hver side af huset, så solen kan nydes fuldt ud. 

home byder velkommen til en af Skanderborgs mest populære adresser.
4Antal rum
1969Ombygget
800 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.440 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,914 / 18.169 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Elmgaard
home Skanderborg

Indehaver, ejendomsmægler & valuar MDE

elme@home.dk

86 52 28 11

86 52 28 11