Hobrovej 371, 8920 Randers NV

206 m2 villa

Kontant 1.450.000 kr.

RÅSTED - LIDT NORD FOR RANDERS OG TÆT VED E45 - PERFEKT TIL 2 FAMILIER


STORVILLA MED NYERE TAG OG VINDUER SAMT GOD HØJLOFTET KÆLDER MED BEBOELSE

Få kilometer nord fra Randers i den mindre by Råsted, ligger denne rummelige villa hvor sælger har moderniseret/renoveret villaen med bl.a. nyere tag, vinduer, køkken og badeværelser samt facade.
Villaen er i 2 fulde plan hvoraf kælderen har 78 m2 goodkendt bolig - så perfekt til 2 familier.
  
Derudover er har boligen en garageværksted og udhus. Foran villaen er der god plads til flere biler.

Byen ligger flot placeret med omgrænsende natur så langt øjet rækker. Ellers ligger det skønne naturområde Fusising SØ kun 10 minutters kørsel væk. Her er der fantastiske cykelmuligheder i form af den populære mountainbikebane, som strejker sig over mange kilometer gennem den store skov nær Fussingø slot. Området byder også på lange gåture i det fri, samt gode badefaciliteter ved den store badebro for enden af søen.     

Byens placering er perfekt til dig som har brug for E45 i nærheden, opkørslen til motorvejen ved Randers Nord ligger kun ganske få minutters kørsel væk. 
Boligens centrale beliggenhed ved hovedvejen er også en fordel, hvis den offentlige transport er et behov. Du skal blot træde udenfor matriklen før du er ganske få meter fra busstoppestedet. Busserne køre jævnligt til og fra Randers busterminal, så det er intet problem at komme frem og tilbage.

Byens hjerte er det velkendte Råsted Forsamlingshus, det er et omdrejningspunkt for byens borgere. Indkøbsmulighederne finder du enten i Randers eller den tæt ved liggende by Øster Bjerregrav. Begge muligheder ligger inden for en rimelig afstand, omtrent 6 km. Dertil skal det ligeledes nævnes, at skole og daginstitution skal findes udenbys også. 

VILLAEN INDEHOLDER: Forgang med entré. Stor vinklestue med udgang til skøn terrasse. Dejligt køkken med bordø. Gode værelser og stort badeværelse med bruseniche.

INDDEHOLDER I KÆLDEREN/UNDERETAGEN:
Her er bl.a. opholdsstue, køkken og badeværelse samt diverse disp.rum.
6Antal rum
1970Byggeår
2Antal toiletter
1130 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.450.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.566 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,435 / 6.697 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peder Jakobsen
home Randers

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

pederj@home.dk

86 42 38 00

86 42 38 00