Hobrovej 151, Vilsted, 9670 Løgstør

255 m2 villa

Kontant 750.000 kr.

Tankerne med denne ejendom står i kø!


En mulighedsrig ejendom - kursuscenter, udlejningsejendom, fritidsejendom mm.

Vi har nu fornøjelsen af at byde jer velkommen til denne mulighedsrige ejendom. 

Årsagen hertil er simpel, da denne ejendom ikke er en helt almindelig ejendom - og det må betegnes at være fordi mulighederne for anvendelsen står i kø.
Om du ønsker at bo i ejendommen selv, og leje resten af boligen ud, og derved have en indtægt ved udlejning eller om du ønsker at benytte den gamle gildesal til at opbevare fritidsaktiviteter, holde kursus eller noget helt tredje er helt op til dig - vi står i hvert fald klar til at hjælpe med en fremvisning!

Ejendommen byder på rigtig mange kvadratmeter, som du kan benytte lige som du vil. Lige nu har sælger lavet en ferielejlighed, som har alt dertilhørende og med 3 værelser samt at lejemålet er renoveret. Resten af boligen bliver udlejet deltid, og kan eventuelt laves til 3 lejligheder mere, eller benyttes som Bed and Breakfast. De 3 andre lejligheder benyttes i dag til værelsesudlejning - nogle af dem med køkken/bad andre med et enkelt værelse, og mulighed for bad. De 3 andre lejemål kan benyttes som de er, men kan med fordel renoveres. 

Derudover så har ejendommen en stor sal, hvor der kan holdes møder/selskaber/kursus mm. alt hvad hjertet begærer. Da ejendommen engang har været en kro, er der også tilhørende depot hertil samt 2 badeværelser med flere toiletter samt et stort ældre køkken, med køleplads. Så hvis det var tanken at lave et Airbnb, og bruge udlejningen selv, så er det bestemt muligt her. Muligheden for at leje alle fire lejligheder ud og så benytte salen selv er også muligt - slip tankerne løs og se mulighederne her.

Da der fra ejendommen ikke er særlig langt ned til Vildsted sø - hvilket der også er udsigt til fra 1.sal, så ville det være helt oplagt som kursus/opholdssted, som kunne forbindes til en naturoplevelsesdag i Vesthimmerland, med Kajak/Padel i søen (OBS på forhold). BMX eller vandreture i Myhøj Plantage, Livø, De Himmerlandske Heder - området omkring Vilsted giver mange muligheder for naturelskeren. 

Vilsted er en by ikke langt fra Løgstør og Ranum, hvor de daglige indkøb kan gøres. Derudover har Vilsted gode busforbindelser og deres egen friskole til 9. klasse. 

Denne ejendom er bestemt et besøg værd - ring på 98 62 10 20.
Link: https://oplevhimmerlandsnatur.dk/ 
12Antal rum
2011Ombygget
6Antal toiletter
1145 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

750.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.893 kr.

Udbetaling

40.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,418 / 3.479 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peter Asbjørn Poulsen
home Aars

Indehaver - Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

peterap@home.dk

98621020

98621020