Hestehavebakken 107, Kalundborg Vest, 4400 Kalundborg

180 m2 villa

Kontant 1.495.000 kr.

Stor charmerende villa i naturskønne omgivelser


Hestehavebakken 107, 4400 Kalundborg

Der er skruet helt op for charmen både ude og inde i denne skønne og rummelige villa, der ligger i den vestlige del af Kalundborg, lige på hjørnet af den stille blinde vej ned til den gamle landsby Gl. Raklev. Herfra er der smutvej til skole, indkøb og pasningsmuligheder.

Ejendommen byder på et samlet boligareal på 180 kvm, som er fordelt som følger: Entre - stort bryggers - åbent køkken alrum med spiseafdeling og gaskomfur og stue med pilleovn, loft til kip og ikke mindst et fantastisk lysindfald og et godt view ud til havens spændende planter og med udgang til delvist overdækket og hyggelig terrasse. Soveværelse – badeværelse med brus. Førstesalen byder på repos og tre gode værelser.

Ugenert gårdhave, hvor du kan sidde med søndagsbrunchen og kaffen og høre fuglene kvidrer om kap.

Fantastisk have, som er inddelt i forskellige zoner og niveauer, hvor der er et væld af forskellige planter, blomster og vinranker. Haven er lukket og virkelig hyggeligt anlagt med masser af gode spots til ro og fordybelse. I forhaven er der gjort plads til tre drivhuse som giver mulighed for at blive selvforsynende i tomater og chili.

Stor carport med værksted, solceller og med et stort, uudnyttet loftsrum.

Fra ejendommen er der få minutter til Raklev Brugs, Røsnæshallen med idrætsfaciliteter, anerkendt for et rigt foreningsliv, børnehave, Nyrup Skolen med overbygning, samt Raklev Skole til og med 6.klassetrin, Raklev Sognegård byder op til banko og komsammen kun små 500 meter væk.

Hvis du skal være den nye og heldige ejer af denne charmerende ejendom, så skal du skynde dig at kontakte home Kalundborg i dag for en fremvisning.

5Antal rum
2002Ombygget
1482 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.014 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,698 / 7.005 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Louise Klitgaard
home Kalundborg

Ejendomsmægler MDE - Køberrådgiver

klitas@home.dk

59 51 56 00

59 51 56 00