Herredsvejen 43, Lejrskov, 6640 Lunderskov

272 m2 villa

Kontant 2.595.000 kr.

Charmerende ejendom i landlige omgivelser med udsigt ud over åbne marker


Stor lade og værksted med mulighed for mindre erhverv

Velkommen til denne charmerende ejendom med en verden af muligheder og en utrolig naturskøn beliggenhed. Ejendommen er beliggende i idylliske landlige omgivelser og byder på en unik mulighed for mindre erhverv.

Ejendommen er særdeles velholdt og omfatter et dejligt stuehus, hvor I får et stort og praktisk bryggers med mange opbevaringsmuligheder, og god plads til at stille skoene og hænge overtøjet. Køkkenet er stort, virkelig godt indrettet og med en fantastisk udsigt over markerne. I stueplan finder I en stor stue og spisestue, som kan rumme både venner og familie til hyggelige stunder og socialt samvær.

På stueetagen finder I også det ene af huset gode badeværelser, som er velholdt og i tidløse materialer. Her finder I også et værelse som kan anvendes som soveværelse, kontor eller hvad I kunne tænke jer.

Førstesalen byder på et stort rummeligt soveværelse, stor repos og 3 fine værelser, der giver rigeligt med rum til den pladskrævende familie. Badeværelset på 1. salen er et stort plus med mange mennesker i en travl hverdag.

Udbygningerne omfatter en fantastisk lade, der åbner dørene til en verden af potentialer. Et stort værksted giver plads til kreative projekter eller erhvervsmæssige aktiviteter. Depotet og kontoret giver god opbevaring og arbejdsplads, der er afgørende for ethvert formål.

Herudover finder I en charmerende gildesal med et lille køkken og toilet, som er det ideelle sted at afholde festlige begivenheder eller sammenkomster. Haven er anlagt med omhu og byder på en bred vifte af hyggelige kroge, der inviterer til afslapning og ro. Et shelter og en bålplads tilføjer giver rige muligheder for også at nyde udelivet.

Denne ejendom er ikke kun et hjem, det er et sted, hvor drømme og muligheder kan realiseres. Uanset om I forestiller jer et fredeligt familieliv i smukke omgivelser eller ønsker at udnytte ejendommens potentiale til mindre erhverv, så er denne charmerende ejendom det ideelle udgangspunkt.

Book en fremvisning allerede i dag på 75 36 53 00.
7Antal rum
1940Ombygget
3Antal toiletter
5309 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.662 kr.

Udbetaling

130.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,905 / 12.455 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Svend Kiel Kristensen
home Vejen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

svendk@home.dk

75365300

75365300