Herredsvej 132, 4944 Fejø

182 m2 villa

Kontant 1.495.000 kr.

Charmende villa beliggende på Fejø


- Fremstår nydelig og klar til nye ejere

Beliggende i rolige omgivelser på charmerende Fejø i Smålandsfarvandet, findes denne nydelige ejendom.
Ejendommen byder på en 4.812 m2 stor grund, her er der god plads til at ungerne kan løbe og lege blandt de mange æbletræer i haven. Til ejendommen hører flere udhuse, som kan benyttes efter behov. Selve grunden og haven fremstår særdeles hyggelig, her er bestemt højt til himlen og god mulighed for at få brugt de grønne fingre.
Boligen byder på stor og lys entré med tilhørende badeværelse, begge med gulvvarme. Badeværelset fremstår lyst og moderne. Herfra kan stort køkken/alrum tilgås, et dejligt lyst køkken med god skabsplads i åben forbindelse til en spiseafdeling, hvor der er plads til det helt store spisebord og socialt samvær med familie og venner. Yderligere er der tre værelser i fornuftig størrelse. Her kan det ene værelse evt. benyttes til ekstra stue. Der er ligeledes en hyggelig udestue, med god udsigt over grunden, tilknyttet stueetagen. 
1.salen er nyligt istandsat, hvilket er udført rigtig pænt, med respekt for bygningens ånd. Denne fremstår lys og venlig og er i dag indrettet som én stor stue, men kan opdeles i flere værelser, alt efter behov.

Tilknyttet boligen, hører stor udhus-bygning. Her er der indrettet bryggers med toilet, arbejdsrum samt stort disponibelt rum, som i den grad giver plads til at man kan udleve sine hobbyer.

Generelt fremstår ejendommen i god stand. Den er indbydende og rummelig, opvarmes med luft-vand varmepumpe. Yderligere er der kraftstik i ejendommen og derved mulighed for at have el-bil.

Fejø er kendt for sin smukke natur, sine mange frugtplantager og et rigt kulturliv. Øen tilgås med færge fra Kragenæs havn. Der er en overfartstid på ca. 18 min.

6Antal rum
2022Ombygget
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.535 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,719 / 6.865 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Døring
home Nakskov

Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

jakd@home.dk

54844008

54844008