Helstrupbakken 45, Snejbjerg, 7400 Herning

175 m2 villa

Kontant 4.195.000 kr.

Ide-huse byder velkommen til deres nyeste Vida udstillingshus


Rummelig indretning, Funktionelle detaljer og stilfuldt design

Denne nye bolig er bygget med eksklusive Atlas-sten fra Randers Tegls Unika-serie, som anses for at være en af deres mest bæredygtige murstensmaterialer. Denne unikke sten produceres nemlig udelukkende med vedvarende energi
Vinduer og døre, farvet i Granit 30 fra Rationel, samt grå garageporte fra Skjold porte, smelter sammen med den naturlige gråtonede mursten og aluminiumsdetaljerne på boligens facader. Det sorte tag af IBF vingetagsten fremhæver husets nuancer og giver et imponerende udseende.

Den velgennemtænkte udformning sikrer optimal belysning gennem hele boligen. Det overdækkede indgangsparti fører naturligt gæster ind i en åben og rummelig entré, hvorfra huset åbner sig op med lofter til kip. Derfra er der en direkte udsigt gennem huset ud i haven.
Boligen byder på to store og rummelige børneværelser samt to badeværelser, hvilket gør det helt ideelt for børnefamilier. Samt et stort og rummeligt køkken/alrum med tilhørende viktualierum i forbindelse med stuen
Terrassen, der strækker sig over 73m², herunder en overdækket del på 12m² med flotte 40x40 cm grå betonfliser, udgør det perfekte samlingspunkt for hele familien og giver direkte adgang fra både stue og køkken/alrum.
Forældreafdelingen, der ligger i forbindelse med stuen, inkluderer soveværelse, walk-in og eget badeværelse. Derudover tilbyder boligen et stort kontor, der også kan fungere som hobbyrum eller ekstra værelse.
Entreen forbinder garagen, bryggerset og teknikrummet med resten af boligen. Bryggerset, der ligger i forlængelse af entreen, har direkte adgang til den 57m² store garage til to biler samt et depot til husets tekniske installationer.
Boligen har Troldtekt akustiklofter, der sikrer optimal akustik og en god lyd gennem hele huset, og alt inventar er fra HTH
5Antal rum
2023Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.911 kr.

Udbetaling

210.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,206 / 19.376 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Erik Thalund
home Herning

Ansvarlig indehaver, ejendomsmægler, MDE

ethal@home.dk

96274500

96274500