Helsingevej 82, Lyshøj, 3230 Græsted

131 m2 villa

Kontant 1.695.000 kr.

Skøn murermester villa i landligeomgivelser


Vandbåren gulvvarme i stueetagen og rummelig garage.

På Helsingevej 82 ligger den autentiske murermestervilla i landlige omgivelser og byder på gavmild plads både indenfor og ude. 
Den er dermed oplagt at kaste et nærmere blik på, hvis du leder efter en bolig, hvor du bor derude, hvor der er lys, luft og natur omkring dig, og hvor der samtidig også er ganske overkommelig afstand til alle de praktiske indslag, som hverdagen jo består af. 

Grundarealet tæller overkommelige 492m2. Mens selve boligarealet er på 131m2 i halvandet plan, og dertil kommer en garage med elport på 45 m2. Der er som sagt god plads i huset, der kan dateres tilbage til 1934. Men der foretaget foretaget en række opdateringer, som passer godt til den landlige stil, og som samtidig begaver boligen med et lyst og inviterende indtryk. Kigger vi nærmere på selve planløsningen, får du i stueplan en hovedindgang med bryggersfaciliteter og rummeligt badværelse. Herfra er adgang til spisestue som befinder sig i åbenforbindelse med køkkenet og 2 stuer ensuit. På første salen er der et mindre repos og 2 gode og rummelige værelser. Det ene med sydvendt fransk altan.

Den overkommelig grund er indrettet med gode parkerings- og vendeareal foran huset, samt rummelig garage. Udenfor er der flere terrasser på grunden, som i øvrigt er ganske enkelt anlagt. Du får et dejligt udsyn til de omkringliggende, bugtende marklandskaber, og der er ikke mange minutters kørsel til hverken Blistrup eller til Aggebo eller Græsted Hegn. Der er endnu mere skov at nyde i Gribskov mod sydøst, og i nordvestlig retning ligger også Nordkystens skønne strande inden for en meget overkommelig afstand.
4Antal rum
2002Ombygget
492 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.010 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,848 / 7.853 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Monrad Jørgensen
home Helsinge-Græsted

Daglig Leder

jamo@home.dk

88 20 94 10

88 20 94 10