Hellerupvej 2, 8000 Aarhus C

250 m2 villa

Kontant 13.950.000 kr.

Villa med helt uovertruffen god beliggenhed på rolig vej


MARSELISKVARTERET

home Aarhus City kan nu byde velkommen til denne flotte og velholdte funkisvilla anno 1934 på hele 250 kvm boligkvadratmeter og 125 kvadratmeter disponible rum i kælder samt en grund på 704 kvm.. Denne smukke funkisejendom med skøn have er attraktivt placeret i det skønne Marseliskvarter. En unik beliggenhed på rolig vej, tæt på marselisskoven, Marselisborg slotshave og Aarhusbugten med marina ved tangkrogen. En suveræn adresse perfekt placeret tæt på alle midtbyens faciliteter, men stadig i rolige omgivelser. Der er isoleret garage tilhørende villaen.


Du bydes velkommen via den flotte trappe op til hoveddøren, og ankommer til boligen i rummelig entré. Fra entré er der adgang til badeværelse, originalt snedkerlavet køkken med nyere indmad, 2 smukke stuer en suite, den ene bruges som spisestue og har smukt sildebens parketgulv, udgang til terrassen samt brændeovn. De to store stuer er lyse og indretningsvenlige med højt til loftet. Yderligere er der adgang til 3 gode værelser.

1.sal:
Indeholder badeværelse, bryggers, 4 gode værelser, hvoraf det ene har mindre altan og soveværelset den skønneste altan - et perfekt sted, at nyde de lune sommeraftener.

Kælder:
Kælder blev renoveret i 1995, hvor der blev lavet nyt badeværelse med gulvvarme isamt klinker i hele kælderen. Her får I 4 disponible rum, køkken og stort badeværelse - virkelig en særdeles brugbar kælder.

Med sine mange kvadratmeter er mulighederne store, og henvender sig til familien med børn eller til dig, som blot ønsker dig god plads. Her får du en enestående chance for at blive ejer af dette fantastiske hus på en af Aarhus mest attraktive adresser tæt på bl.a. Forældreskolen og Marselisborg Gymnasium. 

Kontakt home Aarhus City med det samme for yderligere information, eller bestil en fremvisning og oplev det selv.
1934Byggeår
3Antal toiletter
704 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

13.950.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

11.409 kr.

Udbetaling

700.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

79,637 / 64.149 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Carsten Andersen
home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

caan@home.dk

86197699

86197699