Købsaftale underskrevet

Hasselvej 74, 2740 Skovlunde

145 m2 villa

Kontant 4.345.000 kr.

Indbydende familievilla på 145 kvm med godt terrassemiljø tæt på både by og natur


Taget er skiftet i år 2005 - Huset byder på flere fine renoveringer med b.la. badeværelse fra 2015

Indbydende familievilla med godt terrassemiljø tæt på både by og natur
På et fredeligt boligvænge i det vestlige Skovlunde udbyder vi Hasselvej 74, der med sin smarte disponering og attraktive beliggenhed henvender sig til børnefamilien, der gerne vil bo godt i Skovlunde.
Villaen i to plan er opført i 1965 og fremstår velholdt med en pæn gulstens- og træfacade. Til ejendommen er der også en grund på 760 kvadratemeter, som råder over en vedligeholdelsesvenlig og lukket for- og baghave. Dertil er der også en øst- og en vestvendt terrasse, hvilket betyder, at I kan nyde solen morgen, middag og aften. Afslutningsvis råder matriklen over en bred carport med plads til flere biler og flere disponible rum.
De indre rammer fremstår indflytningsklare og med et flot lysindfald fra alle husets hjørner. Her fordeler 145 velindrettede kvadratmeter sig over stueplan og førstesal, hvor stueetagen er det første, I møder, når I træder indenfor. Her giver en rummelig entré jer videre adgang til et stort køkken-alrum med en rummelig stue en suite samt et strømlinet badeværelse med væghængt toilet og rainshower. På førstesalen har I tre gode værelser, der bindes sammen af en stor repos.
Beliggenhed og bolig går hånd i hånd, da I bosætter jer tæt på flere grønne åndehuller som bl.a. Kræmmerpladsen Ballerup, hvor der hvert år holdes kræmmerfestival. Samtidig bor I også tæt på både indkøb, skole og institution, så hverdagen nemt går op i en højere enhed. I kan også nemt komme rundt i byen på cykel, og det tager kun fem minutter at cykle til Skovlunde Station. Skovlunde Centret er også let tilgængeligt på cykel, og da byparken ikke ligger langt derfra, kan I sætte jer ud på græsset, når vejret er godt eller benytte de mange stisystemer til jeres gå- eller løbeture. I får også nem adgang til vej/motorvejsnettet, som bl.a. hurtigt kan tage jer til resten af Storkøbenhavn og omegn.
Lyder dette som noget for jer? Så kontakt os i dag for en fremvisning.
5Antal rum
1976Ombygget
760 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Casper Trap
home Ballerup

Ejendomsmægler, MDE

trap@home.dk

44 68 20 55

44 68 20 55