Hammerum Hovedgade 40, Hammerum, 7400 Herning

153 m2 villa

Kontant 2.195.000 kr.

Udlejet charmerende og moderniseret bolig - kan kun overtages med lejere


Super lækker carport og indhegnet have med udekøkken

Gennemgribende moderniseret muremester villa fuld forberedt til 2 selvstændige lejligheder. Super lækker carport og indhegnet have med stor sydvendt terrasse, udekøkken og nyanlagt have.
Villaen er opført i røde mursten i flot forbandt og med et nyere sort glaseret tegltag. Samtlige vinduer i boligen er udskiftet i 2002 til mahogni med energiglas. Boligarealet er på 153 m², hvor stueplanen er på 83 m² og 1. sal på 70 m². Herudover er der en kælder på 40 m². Der er i 2009 opført en stor flot dobbelt carport på 72 m², med opdelt bryggers og værksted. To inventar arrangementer i grebs løs hvid højglans fra HTH. Høj stern med zinkinddækning og hvid troldtexlofter (endnu ikke færdigmeldt). Hertil hører et stort redskabsrum som udgør ca. 25 m² i boligstandard, der nemt kan opdeles til bryggers og værksted for hver lejlighed.
Haven er indhegnet med et meget flot "jalousi" hegn i sortmalet trykimprægneret træ og der er ved carporten lavet et udekøkken med vask og skabsinventar. Indvendigt er boligen moderniseret med nye faldstammer, nyt el, nyt VVS samt køkkener og badeværelser m.m.. Ejendommen er klargjort til ansøgning om 2 selvstændige lejligheder med bl.a. 2 varmevekslere, samt selvstændige vand- og elmålere. Villaen er beliggende centralt i Hammerum på en sydvendt grund med stor lukket terrasse. Kort vej til skole, institutioner, indkøb, bus og togstation.
Indretning: Entré med trappe til 1. sal, opholdsstue højt til loft med stuklofter og med flot karnap og aske lamelgulv, spisestue med aske lamel parketgulv, køkken med kirsebær inventar fra Kvik, badeværelse med klinkegulv, bruseniche, pænt badmiljø og plads vaskesøjle, soveværelse med skabe. 1.sal: Opholdsstue/værelse, køkken med Kvik inventar, pænt badeværelse med vinylgulv, hvidt badmiljø samt bruseniche, værelse, gang med opgang til 17 m² hems i boligstandard med skabe, (ikke godkendt til beboelse). Kælder består af 3 oplagsrum (ikke moderniseret).

6Antal rum
1913Byggeår
2Antal toiletter
504 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.775 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,695 / 10.159 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Erik Thalund
home Herning

Ansvarlig indehaver, ejendomsmægler, MDE

ethal@home.dk

96274500

96274500