Hærvejen 36A, Bov, 6330 Padborg

232 m2 villa

Kontant 1.895.000 kr.

Charmerende og flot moderniseret ejendom med god plads til børnefamilien


Bov

Dejlig beliggende i Bov med gåafstand til skole og svømmehal finder I denne flotte og indbydende bolig. Ejendommen er løbende blevet renoveret og fremstår i meget flot stand. Her er god plads til en pladskrævende børnefamilie som værdsætter store og lyse rum. 

Her er en dejlig have, der primært er udlagt i græs med plads til leg, boldspil og meget andet. En nyere garage fra 2009 med god rummelighed til bil, værksted samt cykler, herudover en lille overdækning med plads til opbevaring eller brænde. På ejendommens garage er der i 2012 oplagt solceller, der kan bidrage til ejendommens varmeforbrug idet der også er installeret en effektiv varmepumpe. 

Særligt ved ejendommen skal fremhæves:
 - Flot stand ude som inde
 - Mulighed for 4 soverum
 - Nyere skiffertag
 - Solcelleanlæg og varmepumpe
 - Nyere garage fra 2009

Indretning:
Velkommen indenfor på Hærvejen 36A - I træder ind i en stor klinkebelagt hall med adgang til stue og køkken samt en flot trappe til ejendommens 1.sal. Stor og lys stue med lækkert plankegulv i eg, fra stuen er der udgang til en dejlig flisebelagt terrasse. I den store stue er der mulighed for at indrette et ekstra værelse eller måske soveværelse således 1.salen kan benyttes som en separat børneafdeling. Pænt og rummeligt køkken med praktisk klinkegulv og et flot og eksklusivt skabsinventar - i køkkenet er der god plads til spisebord og dagligdagens gøremål. Herudover et bryggers og et badeværelse med bruseniche. 
1.salen er indrettet med 3 gode værelser, der kan danne rammen om en fantastisk børneafdeling, her er god plads til alle familiens børn. Stort badeværelse med både bruseniche og nedsænket badekar. Hele 1.salen er flot renoveret og byder på en god rummelighed med loft til kip samt plankegulv i eg. 

Kunne denne ejendom være for jer så kontakt home Aabenraa for mere info - vi fremviser alle ugens 7 dage. Ses vi?    

5Antal rum
1981Ombygget
2Antal toiletter
1067 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.352 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,970 / 8.722 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Frehr
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

frehr@home.dk

74624045

74624045