Haderslevvej 118, 6000 Kolding

215 m2 villa

Kontant 2.650.000 kr.

Villa på Haderslevvej, som idag bruges som udlejningsejendom


God lukket gårdhave og garage

Denne velbeliggende ejendom på Haderslevvej 118 i Kolding er ideel til både investorer og privatpersoner, der ønsker en synlig adresse i sydbyen af Kolding. Ejendommen fungerer i øjeblikket som en udlejningsejendom og genererer en årlig lejeindtægt på 329.400 kr. inklusive forbrug.
Stueplan byder på en charmerende lejlighed med højt til loftet og en god indretning. Lejligheden omfatter et flot og rummeligt spisekøkken, et flot renoveret badeværelse med bruseplads. Stort soveværelse med højt til loftet og flotte gulve.  To smukke stuer, der begge har bevaret den gamle sjæl og er udstyret med en smuk gammel pejs med indsats. De høje lofter, flotte gulve og gode lysindfald skaber en lys og rummelig atmosfære.
På første sal udlejes værelseslejemål, som omfatter tre værelser, der deler et mindre fælleskøkken og badeværelse.
Tagetagen er uudnyttet og tilbyder et stort rum med mange anvendelsesmuligheder. Her kan du realisere dine ideer og skabe ekstra værdi for ejendommen.
Den sidste lejeaftale omfatter et erhvervslejemål med et enkelt værelse, men der medfølger også råderet over udearealerne. Disse omfatter et større parkeringsområde, som sælger idag bruger til salg af biler samt en 45 kvm. garage.
Ejendommen på Haderslevvej 118, Kolding, er en spændende investeringsmulighed med en allerede etableret lejeindtægt. Samtidig har den en attraktiv beliggenhed og en velindrettet bolig på stueplan, der gør den egnet til en bred vifte af formål. Grib denne mulighed for at erhverve en flot ejendom i sydbyen, og kontakt os for yderligere information og en fremvisning.
6Antal rum
1924Byggeår
2Antal toiletter
688 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.650.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.530 kr.

Udbetaling

135.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,238 / 12.134 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sandra Lykke Nielsen
home Kolding Åpark

Indehaver, ejendomsmægler MDE

slns@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33