Haardalen 15, 8680 Ry

227 m2 villa

Kontant 7.495.000 kr.

Velbygget udsigtsvilla beliggende i attraktiv udstykning


Hermed udbydes denne fantastiske og yderst velbyggede villa fra 2012 på 227 m2 - hertil 38 m2 muret garage og udhus på 10 m2. Der er her tale om en bolig, hvor der på ingen måde er gået på kompromis med valg af materialer og detaljer. De gode materialevalg matcher den spændende planløsning, og hele ejendommen går dermed op i en højere enhed. Den diametrale modsætning til de mange typehuse, som også fås i den moderne funkisstil i dag. Villaen er opført i eksklusive materialer, hvilket bør opfylde selv den kræsne købers ønsker. Villaen er endvidere opført som et super lavenergihus og har derfor løbende lave ejerudgifter til følge (jordvarme, solceller på gl. ordning, ventilationsanlæg og høj isoleringsværdi i tag, facader og vinduer). 

Man har lidt utraditionelt valgt at placere stue og køkkenalrum på 1. sal, men når man sidder i sofaen eller ved spisebordet forstår man hvorfor! Her er den smukkeste udsigt til hele højderyggen i Søhøjlandet og Himmelbjerget til højre, hvor solen skaber de smukkeste solnedgange. Udsigten tæt på byder på marker til venstre, hvor man til tider kan nyde heste eller ræven, der går sin morgentur. Endvidere kigger man ned over de øvrige boliger i udstykningen, hvor der også er en mindre sø. Man har således naturen helt tæt på, hvor børnene kan cykle via stisystemer til byen samt skolen, og de voksne har optimale muligheder for en løbe- eller mountainbiketur. Herudover er der mulighed for at benytte den lokale golfbane eller tage en tur i kano eller kajak på søerne omkring Ry, som fører helt til Silkeborg.

Villaen rummer så mange spændende løsninger, at de bør opleves på en fremvisning, men enkelte detaljer bør fremhæves:
- Dobbelt skydedør på tagterrasse mod vest og udgang via døre fra alle rum - til terrasse ud mod have, til tagterrasser mod øst og vest fra køkken/alrum. 
- Sort egevæg, snedker løsning, omkring "kernen" på 1. sal, som giver flot look, hvor viktualierum og et lille toilet er "gemt". Herudover special lavede skydedøre i entre.
- Mapei betongulve samt Mapai på vægge i badeværelser. Special løsning med håndglittede overflader samt hvidolieret egetræsgulv fra Broadway gulve.
- Flot designet trappe med ledlysstripe i gelænder
- Special lavede badeværelsesmøbler i corian og badekær.
- 2 tagterrasser samt en overdækket terrasse med sorte komposit brædder og specialdesignet glasværn.
6Antal rum
2012Byggeår
3Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

7.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.113 kr.

Udbetaling

375.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

43,071 / 34.161 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Vindfeldt-Bottke
home Ry

Ejendomsmægler MDE

anvb@home.dk

86 89 21 00

86 89 21 00