Hårby Bygade 9B, Hårby, 8660 Skanderborg

137 m2 villa

Kontant 2.195.000 kr.

Perfekt villa til børnefamilien: 4 værelser og 2 badeværelser


Naturskønne omgivelser omkring den hyggelige landsby Hårby


Villaen ligger i Hårby, som er en hyggelig landsby med et godt sammenhold og årlige begivenheder såsom fastelavns-/soldaterfest, Skt. Hans, julearrangement, byfest m.m. Der er ca. 1 km. til den lokale skole, som går til 7. klasse. Der er cykelsti på Låsbyvej. De større børn kan tage skolebussen, når de skal til Skanderborg i de ældre årgange.
Byen har et rigtig godt sammenhold, og man har mulighed for at blive en del af dette i det omfang man lyster. Sportsforeningen samt beboerhuset er med til at samle folk i byen. 
Fra adressen er der nem adgang til den omkringliggende natur med gode løbe- og cykelruter, og mens køreturen til Ry og Skanderborg kan klares på små ti minutter, tager det under en halv time at nå til Aarhus.
I byen og på tværs af landsbyklyngen ‘De syv dale’ er der også et godt sammenhold, så I vil hurtigt falde til, og børnene kan mødes på legepladsen, der ligger omkring 500 meter væk.

Villaen er i løbet blevet passet og vedligeholdt - både inde og ude og fremstår derfor i fin stand kosmetisk og byggeteknisk. Der løbende blevet skiftet tag, vinduer og døre og køkken er blevet moderniseret. Du kan således glæde dig til at flytte ind i en nydelig  bolig med lyse og åbne opholdsrum. 
Indretning: Separat børneafdeling med 3 gode værelser og badeværelse i forlængelse af entre/ fordelingsgang. Perfekt, så døren kan lukkes mellem værelserne og stuen. Praktisk bryggers med direkte adgang i køkkenet, som har en hyggelig spiseplads. Ved siden af køkkenet ligger den store stue (man kan åbne op mellem køkken og stue efter ønske).  Forældresoveværelse med eget badeværelse og udgang til haven som i stuen. Den perfekte indretning for familien! 

Med til ejendommen hører en hyggelig have, hvor sommersolen kan nydes til fulde. Her har du en perfekt solretning mod syd og masser af albuerum omkring dig, for omgivelserne består af åbne marker og skov i baggrunden. Ejer af huset har haft meget stor glæde af haven på hele 1056 m2. 
Endvidere carport samt værksted/ redskabsrum. 

Opvarmningen foregår primært luft til luft varmepumpe i stue. Derudover er der solfangeranlæg. 

home byder velkommen på Hårby Bygade 9B!
5Antal rum
1979Byggeår
2Antal toiletter
1056 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.873 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,682 / 10.053 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Elmgaard
home Skanderborg

Indehaver, ejendomsmægler & valuar MDE

elme@home.dk

86 52 28 11

86 52 28 11