Hårbølle Bro 4, Hårbølle, 4792 Askeby

163 m2 villa

Kontant 2.495.000 kr.

Løbende vedligeholdt helårsejendom tæt på Hårbølle Havn


Helt oplagt at bruge dette skønne hus som flexbolig. Kan med fordel også udlejes til feriegæster!

Hårbølle er blevet særdeles populært og nu har I muligheden for at erhverve jer denne skønne, løbende vedligeholdte, sjældent udbudte ejendom fra 1985. 

Indenfor i den 163 kvadratmeter store ejendommen bliver i mødt af en dejlig stor entré, med plads til vaske faciliterer. Videre ind er et flot, stort, lyst køkken med massere af bord- og skabsplads. 
Det hyggelige samlingssted i boligen er helt klart den store stue, med plads til spiseplads og til sofaarrangementet. Et dejligt lys strømmer ind af de høje vinduer og de små firkantede vinduer har en speciel charme over sig. I har samtidig mulighed for at gå direkte fra stuen og ud i haven, fra hele to steder i stuen. 
En fordelingsgang giver adgang til det ene værelse, en dejlig udestue der forlænger sommeren, og et disponibelt rum. I stueetagen er der derudover et rigtig fint badeværelse med sauna.
På førstesalen er der to gode store værelser, med et dejligt lysindfald. Det ene er endda med vandkig.

Grunden er 1.042 kvadratmeter stor og simpelt anlagt. Skønne etablerede træer giver skyggen for solen når der er brug for det, og ellers byder terrassen op til afslapning og lidt koldt at drikke.

Til ejendommen hører ligeledes et udhus med god størrelse. 

Ejendommen kan både benyttes som jeres helårsbolig, men også som jeres feriested. Boligen har nemlig flexbolig status. Der er også gode muligheder for udlejning af huset til feriegæster. 
Der er fibernet på ejendommen, så det vil heller ikke være helt tosset at arbejde fra feriehuset.  

Dette hus er et oplagt alternativt til et af områdets traditionelle træ sommerhuse, og man vil som ejer her kunne spare besværet med at skulle male træværk hvert år. 

Kom og bo i gåafstand til den hyggelige Hårbølle Havn, som er et helt fantastisk spot med Havnehøkeren. Her er mulighed for at få en god kop kaffe, deltage i sociale arrangementer og her er også gode muligheder for at sejle i kano eller kajak.
Den omkringliggende natur i det populære, skønne område, viser sig også fra den bedste side når I kun er en kort cykeltur til Hårbølle strand, som er en rigtig god familie strand. Vandet er klart og fint med en dejlig sandbund og lige til at nyde en dejlig dukkert i. 
4Antal rum
1985Byggeår
1042 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.396 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,445 / 11.468 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Stender
home Møn

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

mist@home.dk

55 81 15 51

55 81 15 51