Granvej 59, Annisse, 3200 Helsinge

238 m2 villa

Kontant 5.995.000 kr.

Spændende og unik Liebhaver ejendom som skal opleves.


Boligen ligger i det idylliske naturskønne område Annisse Nord, lidt udenfor Helsinge, med nem adgang til både skole, institution samt smukke grønne arealer, mens Hillerød kan nås på 15min og Rådhuspladsen på 40min. Den arkitekttegnede villa er opført i 1971 i en tidstypisk byggestil, hvor der er kræset for både æstetik og indbydende arealer med fokus på husets autentiske sjæl og charme. Det flade tag fra 2020 hviler på de hvide sten, der kun brydes af indgangspartierne og de brede vinduespartier, som samtidigt giver boligen et fantastisk lysindfald og luft fra flere vinkler. Her bor man tilbagetrukket fra vejen og naboerne og med god plads i indkørslen og den dobbelt carport. Hovedindgangen findes op ad den storslået sten trins-opgang, hvor man begynder at fornemme at her er det tale om en helt unik ejendom.
Indendørs venter intet mindre end 259 veltænkte og funktionelle kvadratmeter fordelt på ét plan, hvilket giver jer nogle skønne rammer, hvor plads bestemt ikke bliver en mangelvare. Man bydes velkommen i entréen med udsigt direkte til den private gårdhave med nyere anlagt træterrasse i lærk. Det åbne køkken er udstyret med HTH elementer og kvalitets hvidevarer. Det rummelige køkken byder på masser af opbevaringsplads, ligesom boligen i øvrigt er udstyret med indbyggede opbevarings garderober fra HTH. Grovkøkkenet findes i forlængelse af køkkenet og er holdt i samme stil og tilbyder endnu mere plads og egen indgang. Lysindfaldet og synet fra det smukke glasbeklædte orangeri inviterer naturen indenfor og forlænger sommeren og tilbyder ekstra plads til familie sammenkomster og højtider. Børnefamilien kan glæde sig over to separate værelsesafdelinger, hvor der i det ene findes 3 værelser med eget moderniserede badeværelse. I modsatte ende finder I master soveværelse med walk-in garderobe og direkte adgang til én suite moderniserede badeværelse og separat toilet i kvalitetsmaterialer, samt udgang til haven. Den rummelige familie-stue og hyggelige pejsestue findes byder på en skøn udsigt og adgang til haven flere steder. Der er gennemført æstetisk charme hvor linjerne flugtes og ind og ude mødes.
Udenfor venter der jer en skøn have på det kuperede, ugenerede grundareal, som er inddelt i forskellige solrige terrassemiljøer samt et flisebelagt område med pool. Villaen ligger på et privat stykke; tilbagetrukket fra naboerne, og den høje hæk sikrer, at der ikke er nogen kig ind fra nabolagets beboere. De nyere træterrasser er opført i lærk, og brædderne strækker sig videre til det store orangeri, som forlænger sommerfølelsen. Da huset er U-formet, bliver den midterste terrasse et naturligt samlingssted, hvor I nem kan afholde store arrangementer – og varmen kan nydes langt ind i efteråret

5Antal rum
1971Byggeår
2Antal toiletter
1600 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.023 kr.

Udbetaling

300.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

34,377 / 27.425 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Monrad Jørgensen
home Helsinge-Græsted

Daglig Leder

jamo@home.dk

88 20 94 10

88 20 94 10