Grammegårdsvej 7, Aaker, 3720 Aakirkeby

153 m2 villa

Kontant 1.395.000 kr.

Skøn landejendom i nærheden af Åkirkeby


Masser af plads og muligheder

På Grammegårdsvej 7 nær Aakirkeby finder I denne herlige landejendom, der har den mest fantastiske beliggenhed tilbagetrukket fra vejen og omgivet af marker. Her får I et hyggeligt stuehus i halvandet plan, der fordeler sig over fire værelser, et badeværelse og et køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. I den tolængede udbygning er der et hav af anvendelsesmuligheder, så I kan få plads til det store værksted og hobbyprojekterne.
Et par hundrede meter fra adressen finder I bussen, mens naturen og vidstrakte landskaber er jeres nærmeste naboer. I Aakirkeby, der er cirka tre kilometer væk, er alt til hverdagen i form af skole, dagtilbud og indkøbsmuligheder.
For enden af den hyggelige, lille vej ligger ejendommen, der præsenterer sig charmerende med solgul facade og en stor gårdsplads. Stuehuset er særdeles hyggeligt og byder på nogle dejlige rammer, hvor familielivet kan nydes i fulde drag. Med den mulighedsrige udbygning er det oplagt at udnytte de mange kvadratmeter til den pladskrævende hobby, dyrehold eller værksted.
Grunden er på ikke mindre end 15.649 kvadratmeter, og ejendommen er placeret næsten lige midt på grunden. Nærmest stuehuset er der en charmerende have med køkkenhave, træterrasse og græsplæne, hvor et væld af træer pryder.
Lyder det som noget for jer? Så kontakt os allerede i dag for at høre mere om denne skønne landejendom.
5Antal rum
1988Ombygget
15649 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.937 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,608 / 6.689 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Per Kofoed
home Nexø

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

kofoed@home.dk

56 49 30 87

56 49 30 87