Grævlingevej 7, 8660 Skanderborg

166 m2 villa

Kontant 4.795.000 kr.

Rummelig familievilla på lukket vænge i Højvangen


Stor og ugeneret have, som vender perfekt for solen

Denne skønne familievilla fra 1998 har skabt stor glæde for ejer i mange år, men nu skal stafetten gives videre til en ung børnefamilie, som har brug for pladsen og drømmer om en attraktiv placering i byen.

Der er god albueplads og højt til himmelen på hele matriklen - både inde og ude. 

Huset har en fantastisk indretning, hvor praktikken i hverdagslivet er tænkt helt til ende. 
Når man kommer hjem og parkerer bilen i carporten, kan man gå lige ind med varer og børnene i det funktionelle bryggers og dernæst det lyse og flotte køkkenalrum. Her er brugt mange timer i familien, da alrummet er placeret centralt i huset og med udgang til terrassen mod syd (perfekt for solen). Om vinteren får man et flot lys ind af de store vinduespartier og om sommeren forøges arealet med hele terrassen. Perfekt både til hverdag og når man har besøg af venner og familie. 

3 store og rummelige børneværelser på stribe med flot badeværelse samt særskilt forældreafdeling med eget badeværelse. Begge badeværelser er udskiftet i 2019 og udført i samme høje kvalitet med flotte detaljer.

Stuen er rummelig og der er god plads til hygge, spil og leg. Den hyggelig karnap, som er udskiftet for få år siden, kalder nærmest på en hyggestund på daybed'en med en bog eller i Ipad. 

Haven er på hele 1154 m2 og helt vidunderlig og ugeneret. Her kan man slappe af, grille, hoppe trampolin, holde drivhus og højbede eller hvad man måtte drømme om. Der er plads til det hele.  

Praktisk udhus/ redskabsrum med adgang til loftsrum, som er nemt at komme til, så man kan holde orden på sagerne.

Placeringen er attraktiv for en børnefamilie, da Højvangen har et fantastisk stisystem, som kan lede alle rundt på sikker vis. Det giver mere tid for de voksne og børnene bliver mere selvstændige, da de selv kan cykle til sport, skole og fritidsaktiviteter. Både gymnasie, handelsskole og folkeskole ligger ca. 2 km fra huset. Endvidere er Højvangen kendt for gode handlemuligheder og få km til motorvejen i begge retninger.  

Vi byder velkommen og glæder os til at fremvise huset til jer!   
5Antal rum
1998Byggeår
2Antal toiletter
1154 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.210 kr.

Udbetaling

240.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

27,441 / 21.760 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Elmgaard
home Skanderborg

Indehaver, ejendomsmægler & valuar MDE

elme@home.dk

86 52 28 11

86 52 28 11