Købsaftale underskrevet

Grækenlandsvej 96, 2300 København S

181 m2 villa

Kontant 9.995.000 kr.

Gennemført kvalitetsvilla i ét plan fra 2013 med attraktiv beliggenhed i populært nabolagVillaen her på Grækenlandsvej 96 er opført i 2013, og den råder over 181 veldisponerede boligkvadratmeter, der er lysfyldte, rummelige og stilrent indrettet – derudover ligger ejendommen i et eftertragtet nabolag midt imellem byliv og natur.
Når I træder indenfor, vil I straks opleve, at der er tale om et kvalitetshjem. Gulve, vægge, lofter og interiør er flotte, og samtidig sikrer de mange store vinduespartier et godt og naturligt lysindfald. Planløsningen fordeler sig over entré, bryggers, et disponibelt rum og et imponerende opholdsrum med god loftshøjde, hvor det strømlinede køkken ligger i åben forbindelse med spise- og dagligstuen. Dertil kommer to separate afdelinger, med hvert et badeværelse og hhv. to og tre værelser, hvorfor der er mulighed for forældre- og børneafdeling. Boligen fremstår nymalet og indflytningsklar.
Ejendommen:
Villaen er bygget i 2013 med et enkelt og minimalistisk arkitektonisk udtryk. Her har fokus været på kvalitetsmaterialer samt udnyttelse af hver enkelt kvadratmeter – både inde og ude. Huset ligger på en 545 kvadratmeter stor grund, og her er der bl.a. indkørsel og en dejlig baghave, hvis grønne beplantning kræver minimal pasning. I kan i stedet nyde tilværelsen på den store træterrasse, der lægger sig i forlængelse af opholdsrummet med sol fra syd og vest, hvilket må siges at være helt ideelt. Terrassens sydlandske stemning skaber små oaser i haven, hvor man kan forlænge sommeren, og allerede fra tidligt forår nyde udelivet.
Området
Grækenlandsvej udgør hjertet af det græske kvarter i Sundbyøster, og det er et villakvarter, som er utroligt populært takket være dens rolige atmosfære og placering tæt på natur og byliv. Fra adressen er der 350 meter til Amagerbrogades handelsliv og gode offentlige transport muligheder, mens placeringen mellem byliv og natur understreges af de kun 2 km. til Amager Strandpark og 5 km. til Rådhuspladsen. Jeres nabolag huser alt, hvad man har brug for i hverdagen, og som et ekstra plus kan pendleren køre til motorvejen ved Lufthavnen på under 10 minutter.


Velkommen hjem - kontakt os for en fremvisning!
6Antal rum
2013Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alexander Læssøe
home Amager - Kastrupvej

Salg og Vurdering

allas@home.dk

32 97 14 00

32 97 14 00