Nyhed

Gosmervej 81, Præstholm, 8300 Odder

159 m2 villa

Kontant 1.748.000 kr.

Charmerende ejendom med mange muligheder, beliggende i landlige omgivelser


GOSMER - ODDER

For enden af grusvejen, ligger denne charmerende ejendom omkranset af en stor, naturlig have, fyldt med frugttræer og bærbuske. 

Ejendommen fremstår original og rustik med mange spændende og flotte detaljer, med god mulighed for at kombinere nyt og moderne med sjæl og charme.

Ved indgangen træder I ind i entréen med gulvvarme og trappeløb til 1. sal som rummer to gode værelser med loft til kip og synlige bjælker, som skaber en charmerende atmosfære. Over resten af ejendommen er der uudnyttet loftsrum. 

I stueetagen får I en stue med god plads til både spise- og sofaarrangement, som samtidig har åben forbindelse til køkkenet, der er udført med stilrene hvide fronter og rummer et praktisk viktualierum med lem til kartoffelkælder. 
Der er også to gode værelser. I det ene værelse er loftet udformet i en unik squashed hexagon form, der tilføjer karakter og en følelse af rummelighed. Derudover er der også adgang til et rummeligt walk-in closet. 

På toilettet og badeværelset er der gulvvarme. Badeværelset er stort med både separat bruseniche og badekar, perfekt til børnefamilien eller til afslappende stunder.  

Bryggerset har et smukt murstensgulv i sildebensmønster. Her er plads til praktiske gøremål og der er adgang til to disponible rum, der byder på utallige muligheder for anvendelse.

Kun 5 km herfra ligger den naturskønne og hyggelige havneby Hou og 10 kvm herfra ligger Odder, der begge er byer, hvor I finder alt til hverdagens fornødenheder med bl.a. indkøb, institutioner, skoler, sports- og fritidsaktiviteter og spisesteder.

Lyder ejendommen som noget for jer? Så ring til home Odder på tlf. 86 54 33 22.
6Antal rum
1990Ombygget
2Antal toiletter
2627 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.748.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.567 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,104 / 8.073 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Lund
home Odder

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

jlund@home.dk

86 54 33 22

86 54 33 22