Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 28. april

kl. 15.00-16.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 28. april kl. 15.00-16.00

Goldbækparken 64, Dalby, 6000 Kolding

163 m2 villa

Kontant 3.995.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 28. april

kl. 15.00-16.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 28. april kl. 15.00-16.00

Velopført byggeri med mange smukke detaljer og loft til kip i alle rum


Beliggende helt ideelt i skønne Dalby nær by, strand og grønne områder

Drømmer I om en villa, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, hvor haven er vokset op og danner mange skønne rum, hvor I kan nyde udelivet i fred og ro, selvom I bor midt i en lukket lomme i Dalby? Så skal I se nærmere på Goldbækparken 64.
Med adresse i Dalby får I et nærområde, med alt hvad familien behøver. Dalby Skole med sportsplads, fritidsaktiviteter osv. ligger lige rundt om hjørnet. Stisystemerne rundt i hele området giver adgang til et væld af gode gåture. På blot få minutter i bil, ligger Kolding C, børnehav, indkøb, Kolding fjord mm.
Villaen er opført i 2011 og er lidt ud over det sædvanlige, hvad angår byggestilen. Der er lavet en masse gode tilvalg og så er der passet godt på huset. Bl.a. kan det nævnes at der er loft til kip i alle husets rum, hvilket giver en fantastisk rumfornemmelse. Der er hems i det ene børneværelse. Huset opvarmes med varmepumpe og så er der tilkoblet solceller.

Villaen er indrettet i to afdelinger. I mødes af en flot entré, midt i huset, hvorfra I både kan gå til køkkenalrummet eller værelsesafdelingen. Køkken/alrummet er uden tvivl husets hjerte. Det er her, hvor familien kan samles. Der er flere udgange til haven og de mange terrasser. Køkkenet er flot hvidt og med den smukkeste bordplade, alt hvad hjertet begærer af hårde hvidevarer, opbevaring og ikke mindst aflukket viktualierum. Stuen ligger i forbindelse med spisestuen og er meget hyggelig. I samme afdeling er der walk-in, stort soveværelse og pænt badeværelse – alle rum med loft til kip. Kontor/børneværelse ligger ved siden af soveværelset.
I den anden afdeling er der to store børneværelser/kontor, det ene har hems til opbevaring eller bare god plads til børnene. Her er ligeledes badeværelse/gæstebadeværelse i samme stil som det andet, bryggers med god opbevaring og plads til teknikken i et stort, aflukket skab med skydelåger.
Når I ankommer til adressen, mødes I af en stor dobbelt carport, hvor taget er ført helt op i samme højde som husets tag – det giver en fantastisk rummelighed. Ved siden af huset er der et skur til opbevaring og overdækning til cykler mm. Huset er omkranset af den smukkeste have, med en masse fint anlagte bede, som er nemme at holde, men giver nogle skønne atmosfære i haven, så I kan sidde helt ugeneret, uden indkig fra naboer eller forbipasserende.
Alt i alt et hus i særklasse! Velopført, ideelt indrettet og på en fantastisk placering i Dalby.
6Antal rum
2011Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.868 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

23,096 / 18.394 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sandra Lykke Nielsen
home Kolding Åpark

Indehaver, ejendomsmægler MDE

slns@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33