Goldbækparken 45, Dalby, 6000 Kolding

197 m2 villa

Kontant 4.195.000 kr.

Smuk Bolig i Goldbækparken, direkte ud til grønne arealer


197 kvm. bolig opført i smukke tidsløse materialer

Dette fantastiske hjem i Goldbækparken, byder på en unik kombination af æstetisk skønhed og moderne bekvemmeligheder i et skønt kvarter. Her får du en bolig, der har alt, hvad din familie behøver, med natur lige udenfor døren og let adgang til moderne faciliteter.

Beliggenheden er ganske enestående for familier, der værdsætter naturen. Her er en sikker skolevej til Dalbyskole, som dækker 0-9. klasse. I nærområdet finder du også gode sportsfaciliteter, legepladser og skønne stisystemer, der indbyder til udendørs aktiviteter og eventyr. Dalby Mølleskov ligger kun 5 minutters gang væk, hvilket gør det let at fordybe sig i naturen.

Boligen byder på en spændende og funktionel indretning med muligheder for erhverv. Moderne design og æstetik går hånd i hånd, og der er en rød tråd i hele huset med hensyn til materialer og lysindfald.
Huset indeholder både en børneafdeling og en forældreafdeling. Børneafdelingen omfatter 3 rummelige værelser og et stort badeværelse. Derudover er der et stort værelse, der i øjeblikket anvendes som erhvervslokale, men som kan tilpasses til 26 kvm. ekstra værelse, kontor eller en teenageafdeling med egen indgang – kun fantasien sætter grænser.

Hjemmets hjerte er det rummelige køkkenalrum med højt til loftet og smukt lyst inventar. Skabspladsen går helt til loftet og giver rigelig opbevaringsplads. Her er plads til hele familien omkring spisebordet, og der er adgang til terrassen på begge sider af huset. Smukt lyst køkken med tænkt på detaljen og især på at kunne rumme ekstra plads. Det flotte trægulv, som er gennemgåenden i huset giver en særlig varme til det store lyse køkkenalrum. Den lyse stue har store vinduespartier, der giver et fantastisk naturligt lysindfald.

Forældreafdelingen inkluderer en walk-in-garderobe og et stort, dejligt badeværelse. Haven er helt opvokset og skaber en privat oase med flere terrasser, og grænser op til grønt område. Her har du mulighed for at udnytte hele grunden og nyde naturen i fulde drag.
Dette hjem i Goldbækparken er en fantastisk moderne bolig, der kombinerer moderne livsstil med en unik beliggenhed. Tag skridtet og gør denne bolig til dit hjem, hvor både komfort og æstetik går op i en højere enhed.
6Antal rum
2012Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.043 kr.

Udbetaling

210.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,100 / 19.192 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sandra Lykke Nielsen
home Kolding Åpark

Indehaver, ejendomsmægler MDE

slns@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33