Gl Assensvej 52, Udby, 5580 Nørre Aaby

139 m2 villa

Kontant 1.395.000 kr.

Dejlig ejendom på landet med stor grund og smuk udsigt - mulighed for 2-familiers ejendom


Stor ladebygning med godt værksted og gode muligheder. Tæt på Nørre Aaby og Middelfart

home Middelfart har nu fornøjelsen af at udbyde denne dejlige ejendom på en skøn grund i landsbyen Udby midt i landlige omgivelser, men med kort afstand til hverdagens fornødenheder. 

Villaen er opført i 1957, er delvis renoveret og har et samlet boligareal på 139 m2 fordelt på 83 mi stueetagen og 56 m2 på 1.salen. Hertil kommer 80 m2 kælder samt et udhus/udestue på 27 mog en tilbygget tidligere garage på 28 m2 (Nu fyrrum med nyinstalleret træpillefyr fra 2022).

På grunden er en lade på 219 m2 indeholdende et godt værksted med automatisk port, depotrum, tidligere stald samt loft. Hele herligheden er beliggende på en 3147 m stor pragtfuld grund med en mangfoldighed af dejlige frugttræer og god plads til udfoldelse. Ikke at forglemme den fantastiske udsigt fra havens bagerste del, som er oplagt til en skøn terrasse. 

Villaen indeholder i stueplan en mindre entré, som giver adgang til et indbydende køkken med tilgang til to dejlige lyse sammenhængende stuer med smukke trægulve samt med brændeovn. God mulighed for både sofahjørne og spiseafdeling. Fra stuerne er der udgang til et udhus/ udestue som f.eks. kunne ændres til en overdækket terrasse mod haven. Fra den bagerste stue er der en dør, som pt. er blændet af en væg, men let at reinstallere, såfremt direkte adgang til gang og gæstetoilet ønskes herfra. Køkkenet har adgang til gangen, hvor der forefindes et nydeligt gæstetoilet, teknikskab samt trappe til 1.sal og kælder. Ligeledes er der her en indgang. 
1.sal indeholder et stort lyst soveværelse med indbyggede skabe samt udgang til taget over den tidligere garage, hvor man kunne anlægge en fin lille tagterrasse med udsigt til den skønne have. Endvidere er der et værelse/kontor samt et lyst og rummeligt badeværelse med godt brusehjørne, klinkegulv og gulvvarme. 
Kælderen har et mindre, samt to store disponible rum, hvoraf det ene er renoveret. Endvidere forefindes et godt vaskerum med opgang til husets fyrrum(tidligere garage).

Dette er en ejendom med gode muligheder for udfoldelse både for dig med grønne fingre, eller dig, der nyder at pusle om bil/motorcykel. Den store ladebygning har bestemt muligheder for at kunne udnyttes yderligere, og har bl.a. en smuk udsigt fra loftet ud over indsøen og Føns mod Lillebælt. Dette er en ejendom der skal opleves! 

Ring til os på telefon 6441 8090 for nærmere information eller for en fremvisning.
3Antal rum
1976Ombygget
2Antal toiletter
3147 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.176 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,100 / 6.430 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolaj Klinge
home Middelfart

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Vurdering for RD

klinge@home.dk

64418090

64418090