Gl Assensvej 35, Udby, 5580 Nørre Aaby

145 m2 villa

Kontant 1.075.000 kr.

Renoveret og spændende murermestervilla i det hyggelige Udby - SKAL OPLEVES


Placeret i landlig idyl kun 10 minutters kørsel fra Middelfart

home Middelfart har her fornøjelsen af at udbyde denne spændende rødstensvilla, der er beliggende i skønne Udby, som er placeret i landlige omgivelser. Villaen rummer en velovervejet og gennemført rå stil som vi glæder os til at viser jer.  

Villaen er opført i 1934 og har et samlet boligareal på 145 m² fordelt på 85 m² i stueplan og 60 m² på 1.salen. Her til rummer villaen også en god og anvendelig kælder på hele 85 m². Villaen fremstår i rigtig flot stand med mange fine løsninger og detaljer.

Ejendommen er beliggende i den hyggelige landsby Udby, hvor man er omringet af landlig idyl. På under 10 minutters kørsel når man Nørre Åby, hvor man bl.a. finder skoler, dagligvareforretninger, specialbutikker, togstation, idrætsfaciliteter og meget mere. Er man på udkig efter en lidt større shoppetur, så ligger Middelfart 10 minutters kørsel væk. Ligeledes kan en skøn badestrand tilgås indenfor 10 min på cykel. 
Villaen indeholder i stueplan en god entre i åben forbindelse med et dejligt opholdsrum/værelse og køkkenet. Køkkenet er indrettet med med en god spiseplads og elementer i rent træ og gaskomfur. Hertil en mellemgang med adgang til soveværelset, badeværelset og trappeopgang til 1. salen, her er det klargjort til en brændeovn, hvis ny ejer ønsker dette. Huset soveværelse har et flot kig ud over de åbne marker. Det flotte badeværelse er med klinker, gulvarme. Stueplan er indrettet med højt til loftet, rå murstensvægge, en bjælkevæg, synlige loftsbjælker og mange andre spændende løsninger. 
1.salen er omdannet til et stort rum. Her er der fine trægulve og kombination af trævægge, hvide vægge og en rå murstensvæg samt det synlige træloft giver et fedt udtryk til rummet. Nettet fra trappeopgangen fungerer som en rumdeler, således at det store rum både fungerer som opholdsstue og aktivitetsrum. 

Kælderen er indrettet med et værksted og flere gode disponible rum. 

Til boligen hører en god terrasse, en carport og en god stor grund med flere træer og et godt græsareal til leg og udfoldelse. Desuden har boligen de åbne marker til nærmeste nabo. 

Ring til os på telefon 6441 8090 for nærmere information eller for en fremvisning.
3Antal rum
1934Byggeår
838 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.075.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.467 kr.

Udbetaling

55.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,266 / 4.973 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolaj Klinge
home Middelfart

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Vurdering for RD

klinge@home.dk

64418090

64418090