Købsaftale underskrevet

Georgs Vænge 8, 2635 Ishøj

151 m2 villa

Kontant 3.195.000 kr.

Stor villa med imponerende indretning og flot gæstehus


Idyllisk beliggenhed i Ishøj Landsby

Nu har vi fornøjelsen af at byde jer velkommen til en imponerende villa i den charmerende Ishøj Landsby. Huset er perfekt til familien, der ønsker mange forskellige indretningsmuligheder, og der er tale om en planløsning med store, familievenlige rum. Læg dertil de attraktive bonuskvadratmeter i den tidligere garage, som er blevet konverteret til et anneks med varmepumpe, toilet og te-køkken (ikke godkendt til beboelse).
Denne villa er en drømmebolig for enhver familie, der ønsker masser af plads og lys i deres hjem. Med smukke fliser på gulvene, spisestuens glastag, det spa-lignende badeværelse og det lækre anneks er der tale om et hjem med unikke særpræg.
Den smukke have er også en stor fordel og er perfekt til forskellige udendørsaktiviteter. Her er både god terrasseplads og rig mulighed for leg og afslapning på græsset. Der er desuden gode ekstraarealer i de forskellige udhuse, hvor der både er plads til opbevaring og hobbyrum.
Boligarealet byder ind med tre gode værelser og to badeværelser, hvoraf det ene er ganske imponerende i sin størrelse og udstyret med et stort hjørnebadekar, hvor du kan slappe af efter en lang dag.
Der er naturligvis også en dejlig stue, som har masser af plads til at slappe af og underholde venner og familie. Her kan I tænde op i brændeovnen på de kølige aftener, og på de lune dage kan I åbne op til den sydvendte terrasse, der har perfekte sol- og lækroge.
Huset rummer også et velindrettede køkken i klassisk stil, og i den tilstødende spiseafdeling er der smukt glastag med himmelkig og direkte udgang til haven, så måltiderne nemt kan rykkes udenfor på de varme dage.
Beliggenheden i den charmerende Ishøj Landsby giver jer en idyllisk ramme om hverdagen, samtidig med at I er tæt på alle nødvendige faciliteter og gode transportmuligheder. Skolebørnene kan gå til Ishøj Skole på få minutter, og der er et veludbygget foreningsliv med rig mulighed for en aktiv fritid.
Georgs Vænge er en lukket vej, og adressen er derfor fantastisk børnevenlig, ligesom I er omgivet af smuk natur og gode naboer. Vi glæder os til at byde jer velkommen til et stort og stemningsfuldt hjem!

5Antal rum
1997Ombygget
2Antal toiletter
820 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jeppe Krusgaard Andreassen
home Vallensbæk – Ishøj

Butikschef & Ejendomsmægler MDE

jkan@home.dk

70 50 01 00

70 50 01 00