Gaden 50, Ballum, 6261 Bredebro

162 m2 villa

Kontant 1.095.000 kr.

Idyllisk villa med en fantastisk placering og med Vadehavet som nabo


Mulighed for at benytte som flexbolig

I naturskønne omgivelser, udbydes denne charmerende ejendom - Her er der tale om noget ud over det sædvanlige. Villaen har en super beliggenhed, for enden af en lille vej og med et samlet grundareal på hele 5.065 kvm. Her har du blandt andet din egen lille skov, med et rig dyreliv - Sælger har blandt andet ofte oplevet både fasaner og råvildt tæt på - Dertil er der også en dejlig stor græsplæne, med plads til diverse aktiviteter. Ønsker du at udforske omgivelserne, er du blot få minutter fra Vadehavet samt under 20 minutters kørsel til Rømø.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1677 - Der er dog sket en hel del siden! Huset er løbende blevet moderniseret og fremstår i dag indflytningsklart. Ejendommen rummer i alt 162 kvm bolig i ét plan. Udvendigt har huset et skønt udtryk, med stråtag, solide trævinduer samt en velholdt facade. Huset opvarmes via et oliefyr, samt suppleret med luft til luft varmepumpe - Ejendommen er klassificeret med et flot energimærke D.

Indvendigt byder boligen på en nydelig entré, der giver adgang til et stort køkkenalrum. Køkkenet fremstår utrolig velholdt og med plads nok til, at hele familien kan lave mad sammen. Yderligere er der rig mulighed for at etablere en stor spisegruppe. I forlængelse af alrummet, er der en dejlig opholdsstue. Denne er indrettet med en hyggelig sofagruppe, hvorfra man kan nyde varmen fra brændeovnen - Yderligere er der fra stuen direkte udgang til haven. 

I den vestlige ende af huset, er der stort soveværelse, med tilhørende badeværelse - Dette ville være oplagt som forældreafdeling. I modsatte ende af huset, finder du to gode værelser, samt mulighed for at skabe et ekstra, hvis der er behov for dette. Dertil er der et stort bryggers, samt et ekstra badeværelse. 

Tilhørende huset er der en praktisk garage, med mulighed for at etablere et værksted - Dertil er der også en carport, hvor bilen trygt kan holde.  

Alt i alt en fantastisk ejendom, der emmer af sjæl og charme! - Mulighederne er mange, samt mulighed for at benytte huset som flexbolig.

For aftale om fremvisning af denne skønne ejendom, kontakt home Tønder på tlf.: 74 72 62 70.
Ses vi? Det håber jeg virkelig vi gør!
4Antal rum
1976Ombygget
2Antal toiletter
5065 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.095.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.927 kr.

Udbetaling

55.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,415 / 5.103 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Allan Nielsen
home Tønder

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alnie@home.dk

74726270

74726270