Fyrrevej 9, 4040 Jyllinge

122 m2 villa

Kontant 3.695.000 kr.

Unik villa med en helt særlig stemning


- Suveræn beliggenhed i Jyllinge og 49 m2 garage.

Det er ingen kunst at få moderne materialer til at tale et traditionelt formsprog. Langt sværere er det at skabe et tidssvarende udtryk med afsæt i et klassisk materialevalg, men det er en disciplin, som denne villa mestrer til perfektion. Det nydelige træhus gemmer på en indflytningsklar bolig, der kan sin modernistiske arkitektur til fingerspidserne, og med få trin til Værebro Å får I tilmed én af de bedste adresser i Jyllinge.
Selve ådalen er et smukt, varieret istidslandskab, der strækker sig fra Ballerup til Roskilde Fjord. Det sammenhængende naturområde har været fredet siden 2013, så også fremtidige generationer kan få glæde af floraen og det rige dyreliv. Der ligger flere små, hyggelige jollehavne langs åbredden, og vil I opleve området fra søsiden, følger I bare strømmen i havkajakken, indtil I når åens udmunding i fjorden.
Der kan næppe være tvivl om, at Jyllinge Nordmark hører til Jyllinges små hemmeligheder, og I kan roligt føje villaen til dén liste. Det oprindelige byggeri er en relativt ung ejendom fra 2002, og trods elegante kobbertagrender og forskudte tagflader falder huset i ét med det gamle sommerhusområde. Boligen byder på 122 m2, og derudover tæller ejendommen en integreret bygning på 49 m2, der byder på et disponibelt rum i fuld – og fuldt anvendelig – boligkvalitet.
Tagvinduer og lysindfald fra kip er en yderst vellykket løsning, der samarbejder dygtigt med boligens lyse indretning. I får to store soveværelser, mens køkkenet og stuen er integreret i et åbent opholdsmiljø. Selve køkkenet er indrettet med kogeø og gode arbejdsforhold til familiens kok, og i modsatte side byder stuen på udgang til haven samt en brændeovn, der aflaster varmepumpen.
I får desuden to badeværelser, og det store baderum med hjørnebadekar taler direkte til den lille luksus. Dertil kommer et godt bryggers, inden den tidligere garagebygning overtager styringen med akustiklofter og hems. Også her er loftet ført til kip, og det sandfarvede klinkegulv hjælper med at lyse rummet op.
Bilen parkerer I under halvtaget i indkørslen, inden den store have folder sig ud med smuk beplantning, terrasser og et helt nyt udekøkken. I får endda et stort drivhus, der kan dublere som havestue – kontakt os for en fremvisning.

4Antal rum
2002Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.136 kr.

Udbetaling

185.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

21,230 / 16.968 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jonathan Siert
home Stenløse - Ølstykke - Jyllinge

Salgs- & Vurderingschef

josi@home.dk

70 10 10 14

70 10 10 14