Fuglrisvej 3, Grædstrup, 8740 Brædstrup

130 m2 villa

Kontant 1.145.000 kr.

Grædstrup 5 km fra Brædstrup


Flot renoveret villa med gulvvarme - stor garage med tilhørende værksted og solrig have

Er du i markedet for en flot, renoveret villa med stor garage og rummeligt værksted? Så er denne villa på Fuglrisvej i Grædstrup lige noget for dig. 

Nuværende ejer har totalrenoveret boligen. Der er lagt gulvvarme ind i hele huset, der er ført nyt strøm og vvs i hele huset, der er kommet nyt tag på og så er ejendommen vandskuret og malet hvid. 

Boligen tager imod dig i entréen hvorfra du har adgang til rummelig stue med god plads til sofagruppe og spisebord. Fra stuen er der via mellegang adgang til flot badeværelse samt rummeligt køkken.

Boligens 1. sal indeholder stort repos (kan indrettet med 1 eller 2 værelser. Herudover er der soveværelse. Kælderen er der ikke gjort så meget ved, men der er lagt klinker på gulvet, og så fremstår den i tør- og fin stand. Kælderen fremstår ligeledes med gulvvarme.

Fra stuen er der udgang til lækker, solrigt terrassemiljø. Herfra har du overblik over hele haven. Haven er meget nemt at holde, da den primært er udlagt i græs. Der er nogle få nyplantede træer som sælger medtager ved salg. 

Til boligen hører der desuden stor garage (ligger delvist på nabojord). Der foreligger en mundtlig accept af forholdet mellem parterne. Bagved garagen er der fyrrum og i forlængelse heraf har du rummeligt værksted. 

Boligen er beliggende i Grædstrup - en kort køretur på 5 km fra Brædstrup by og kun 20 minutters kørsel til Horsens, Silkeborg, Vejle og 35 minutters kørsel fra Aarhus. 

I byen bor der primært børnefamilier, som kan lide roen og idyllen ved at bo side om side med naturen. Byen er omkranset af skov og marker, og hvis du er til rolige gåture med familien, så er området lige noget for dig. Dagligvareindkøb kan klares i Brædstrup, kun 5 km fra boligen. Der går skolebus fra Grædstrup til Brædstrup skole, ellers er der mange idrætsfaciliteter i Brædstrup, hvor du også finder et rigtig godt handelsliv. Hvis du vil vide mere om området kan du klikke på dette link https://braedstrup.dk/. 

home, kom godt hjem.
7Antal rum
1939Byggeår
880 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.145.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.363 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,660 / 5.313 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Skovbo Jakobsen
home Brædstrup-Østbirk

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

skovbo@home.dk

70602112

70602112