Frydenlund 8, Tirsbæk Bakker, 7120 Vejle Øst

195 m2 villa

Kontant 4.695.000 kr.

Kvalitetsvilla fra 2017


Beliggende på lukket vænge i attraktive Tirsbæk Bakker

Beliggende på et hyggeligt og yderst børnevenligt lukket vænge i Tirsbæk Bakker, finder man denne charmerende og velindrettede kvalitetsvilla fra 2017. Tirsbæk Bakker er en nyere udstykning i det naturskønne og attraktive Bredballe, hvor man finder alt hvad hverdagens kræver af fornødenheder. Her er kort afstand til Vejles smukke og kuperede naturarealer ned imod fjorden, her er ny daginstitution i gåafstand og her er kort afstand til både indkøb, offentlig transport og motorvej E45. 

Boligen er opført af det velrenommerede byggefirma Hybel Huse, og består af i alt 195 veludnyttede m2. Desuden finder man en stor carport, og integreret skur til opbevaring. Indvendigt finder man en rummelig entré, et stort funktionelt bryggers, en forældreafdeling med walk in closet, soveværelse og badeværelse, en børneafdeling med to store værelser og badeværelse, et stort kontor/gæsteværelse, stue samt ikke mindst det store køkken/alrum som uden tvivl er husets hjerte. Her er der loft til kip, og store syd/vest vendte vinduer som sikrer et fantastisk lysindfald i leverummet. I alrummet finder man et flot HTH køkken med fine detaljer og god bordplads. 

Boligen har energimærke A2020, og har da også jordvarme, solceller og gulvvarme overalt. Her er altså tale om en yderst energivenlig bolig, med lave driftsudgifter. 

Til boligen hører en hyggelig og flot opvokset have, med flere gode terrassemiljøer og masser af privatliv. Her er desuden en stor træterrasse med udgang fra både køkken/alrummet og stuen, en terrasse som vender syd/vest og hvor man altså har solen stort set hele dagen. 

Kontakt home Vejle for yderligere info om denne flotte ejendom i Tirsbæk Bakker. 
5Antal rum
2017Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.730 kr.

Udbetaling

235.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

27,009 / 21.954 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jens Strunk Mouridsen
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler, MDE

jemo@home.dk

75822811

75822811