Floravej 17A, Dråby, 8400 Ebeltoft

178 m2 villa

Kontant 2.945.000 kr.

Stort bjælkehus med god garage og naturskønne omgivelser


Moderne familiebolig i klassisk indpakning på 1880 m2 stor grund

Man skulle næsten tro, at Floravej var en usynlig luftbro mellem Djursland og de dybe skove i Nordamerika. I hvert fald ligger stemningen som en tydelig inspiration for dette bjælkehus, men samtidig er der meget andet på færde. Efterlad derfor roligt vaskebjørnshuen i garderoben – bag det smukke, rustikke ydre formår huset nemlig at stille lysindfald og dansk hygge i centrum for boligoplevelsen.
Godt nok slipper I for kampen mod vildmarken, men der er andre udfordringer for boligejeren anno 2023. Huset i bakkerne kan således præstere et flot energimærke B, hvilket placerer jer et godt stykke foran den øvrige boligmasse. Indtrykket af en velisoleret villa forstærkes yderligere af en effektiv varmepumpe fra 2020, og I får en god, integreret garage, som både har gulvvarme og et anvendeligt loftsrum tilknyttet. Huset fra 1998 blev senere tilbygget i 2006, så i dag møder I ikke bare et hus i amerikanerstil, men også i amerikanerstørrelse. Glæd jer derfor til 178 lyse og indflytningsklare kvadratmeter, der er mindst lige så hyggelige i dagligdagen, som når vinterens snestorme lukker vejene for trafik.
Inventar og farveskema danner fælles front, mens vindueskarnapper og lyse materialer hører til de virkemidler, den moderne boligindretning byder ind med. Aktuelt byder planløsningen på tre regulære værelser, men det er særligt opholdsrummene, der skaber huset. Mellem køkkenet og stuen flyder rumforløbet frit – næsten lige så frit som det naturlige lysindfald, der finder vej gennem de mange solvendte vinduespartier. Køkkenet byder på granitbordplader, spots og hvide elementer med greb i børstet stål, og de funktionelle dyder modsvares af hyggelige tiltag som loft til kip og brændeovn. To pæne badeværelser får I også, inden planløsningen afrundes af et praktisk teknikrum med plads til opbevaring.
Også haven placerer sig komfortabelt i XL-kategorien, for I har rundt regnet 2.000 m2 albuerum under åben himmel. Vildmarken er for længst tæmmet, og med mange hundrede kvadratmeter flisebelægning får I terrassemiljøer til enhver lejlighed. På modsatte side af hækken skal I dog ikke lede længe, før I støder på områdets utæmmede – eller ligefrem utæmmelige – natur. Søerne og de gamle plantageskove nord for byen melder sig straks på banen, mens Ebeltoft Vig og strandene ved Kattegat er en påmindelse om naturens kræfter. I bor tæt på naturstien, og med to kilometer til Ebeltofts historiske kerne går I aldrig på kompromis med faciliteter og fornødenheder.


Lejlighedsvis anvendelse muligt
Ifølge Syddjurs Kommune vil man frit kunne benytte boligen i kortere eller længere perioder af gangen. Boligen må også stå tom. Indbo medfølger ikke.

Udlejningstilbud forligger
Der foreligger et udlejningstilbud fra Novasol hvor huset vurderes til at kunne udlejes 22 - 27 uger, med en lejeindtægt til ejer på kr. 100.000,- - kr. 120.000,-
5Antal rum
2006Ombygget
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.945.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.510 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,961 / 13.444 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steffen Gandrup
home Ebeltoft - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

stgan@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33